Kezdődobás – TECH-MEDICAL Kft.

Női felnőtt csaptunk hétvégi mérkőzésén a hagyománnyá vált kezdődobást Torda Tibor úr, a TECH-MEDICAL Kft. tulajdonosa végezte el! Ezúton szeretnénk Neki – és Kisfiának – megköszönni, hogy elfogadta meghívásunkat, valamint szeretnénk megköszönni, hogy támogatásukkal létrejöhetett egyesületünk harmadik műsorfüzete.

Köszönjük a Hatvani KSZSE nevében!

A cég tevékenységi köre kiterjed az egészségügy számos területére, ahol egyedi orvosi eszközök tervezésében, fejlesztésében és gyártásában kamatoztatják a több mint 15 éves szakmai múltra visszatekintő szaktudásukat.

Termékeik között megtalálhatóak kórházi betegágyak, vizsgáló- és műtőasztalok, betegőrző monitorok.

A kórházi betegellátás mellett nagy figyelmet fordítanak az otthon ápolásra és az idősgondozásra is, ahol kiemelten fontosnak tartják a mobilitást. Így termékeik között elérhetőek COPD-s betegek számára használatos mobil oxigén koncentrátorok, összecsukható elektromos kerekes székek illetve a tartósan ágyhoz kötött betegek számára kínálnak speciális ágyzuhanyt, ezzel is növelve a komfort érzetüket.

Gyártási és kereskedelmi tevékenységeiket, megfelelő felkészültségüknek köszönhetően, szolgáltatásokkal is kiegészítik a Magyar illetve külföldi egészségügyi piacon, ahol javítási illetve karbantartási feladatokat látnak el.

Elérhetőségüket az újonnan megjelenő műsorfüzetünkben megtalálhatják!