Küzdelem a végsőkig

Hatvani KSZSE- Csepel DSE 20:28 (11:15)

Férfi ifjúsági csapatunk 2020. szeptember 13-án (vasárnap) játszotta a bajnokság első mérkőzését a serdülő csapathoz hasonlóan, a Csepel DSE csapatával szemben.
Sajnos, a végeredmény 20:28 lett a csepeliek javára, azonban férfi ifistáink a végsőkig harcoltak a két pont megszerzéséért.

A mérkőzésről a csapat edzője,Pápa János számolt be:

„Az ifi mérkőzés viszont teljesen másképp zajlott, mint a serdülő. Szigorúbb védelmet, és jó kapusteljesítményeket láthattunk mindkét oldalon. Sajnos a támadások pontossága, dinamikája az ellenfelünk javára billentette a mérleget, és abszolút megérdemelt vendég győzelem született. Gratulálok a csepelieknek. A csapatom védelmében viszont annyit szeretnék mondani, hogy a srácok végig küzdöttek, leharcolták magukat, nem adták fel, a meccs végéig hajtottak. Bízom benne, hogy a különböző okok véget hiányzó játékosokkal kiegészülve jobb eredményre leszünk képesek a jövőben.
A következő fordulóban sem lesz egyszerű dolga egyik csapatomnak sem, mivel Pestre utazunk a Honvédhoz a serdülővel, akik ők tavaly is jól szerepeltek ebben a bajnoki osztályban. Az Ifi pedig az egyik végső győzelemre is esélyes Mezőkövesdhez látogat.”