Megtizedelve, de végig hatalmasat küzdve

Leány serdülő csapatunk is megkezdte tavaszi bajnoki szezonját, ahol elsőnek hazai pályán fogadták a Ballasa SE együttesét. Lányaink, sajnos sérülésektől és betegségektől megtizedelve vágtak neki a találkozónak, ahol szinte csere játékosok nélkül kellett teljesíteniük. A mérkőzésről a csapat edzője, Répási Norbert számol be nektek.

„Sajnos nagyon foghíjasan tudtunk kiállni a találkozóra, hiszen jónéhány játékosom sérülés vagy betegség „áldozata lett”, így nehéz helyzetben voltunk, mivel ki-kimérkőzést játszottunk ellenfelünkkel.

A gyerekek a  körülmények ellenére hatalmasat küzdöttek és végig uralták a mérkőzést, de sajnálatos módon az utolsó 4 percben jött ki a létszámbeli különbség.

Az első félidőben végig uraltuk a játékrészt és úgy tűnt, hogy nem férhet kétség a győzelmünkhöz, hiszen végig több gólos előnnyel vezettük a mérkőzést.

A balassagyarmati csapat próbált kapaszkodni több-kevesebb sikerrel és a félidő végére sikerült 2 gólos előnyt kiharcolnunk.

A második félidőt az elsőhöz hasonlóan majdnem végig uralni tudtuk, de a mérkőzés vége előtt 4-5 perccel kiütközött, hogy csere nélkül kellett szinte játszanunk, de így is teljes erőbedobással küzdöttek a lányok. Sajnos ez a végén kevés volt, és 1 gólos vereséget szenvedtünk.

Annak ellenére, hogy 1 góllal elvesztettük a mérkőzést hatalmas gratuláció illeti meg a csapatot és nagyon büszke vagyok rájuk, hiszen mindenképpen győzelmet érdemeltek volna!

Szeretném kiemelni az egész csapatot mivel mindazok, akik a pályán voltak szívüket, lelküket kitették a pályára a csapatért és egymásért!

Akik nem tudtak részt venni a mérkőzésen ők a kispadról vagy a lelátóról buzdították a csapatot.

A mérkőzés folyamán egy olyan csapat veszítette el a mérkőzést, akik mindenképp győzelmet érdemelt volna!”

Kiemelt kép: archív