Meleg helyzetbe kerültünk!

Tiszavasvári SE – OKTAT60 Hatvani KSZSE 19:24 (11:12)
Mérkőzés időpontja
2019. 04. 05. 18:00
Nézőszám
350 fő
Kiállítások
4 ill. 8 perc
Hétméteresek
3/0 ill. 2/1
Játékvezetők
Gulybán Olivér, Juhász Dániel
Versenybíró / Játékvezető ellenőr
Hostisóczki Tamás / Bartha Zoltán
OKTAT60 Hatvani KSZSE
Hudák – Répási 9 (1), Padla 3, Molnár Kristóf, Vad, Veres 3, Horváth 1
Cserék
Szarvas András – Hasilló, Blazsek, Szarvas Ádám 2, Igó 4, Varjú, Pintér, Tóth Máté 2, Buday

Férfi felnőtt csapatunk az OKTAT60 Hatvani KSZSE 2019. április 05-én (pénteken) játszotta a bajnokság soron következő mérkőzését. A Tiszavasvári SE csapathoz látogattak, akikkel szemben öt gólos győzelmet aratott a csapatunk.

A mérkőzését követően a csapat egyik átlövőjét, Szarvas Ádámot, a csapat edzőjét, Bárány Zsoltot, valamint az Egyesület felügyelőbizottságának tagját és egyben a csapat egyik törzsszurkolóját, Krizsán Attilát kérdeztük.

Szarvas Ádám
játékos

Ádám, néhány perccel ezelőtt ért véget a mérkőzés. 19:24-re győztünk. Nem volt gólzáporos a mérkőzés, de sikerült elhoznunk a két pontot. Az első félidő közepén szálltál be és igen hasznos gólokat lőttél. Mi a véleményed a mai mérkőzésről?
Őszintén szólva, egyszerűnek tűnt. Az eredmény nem ezt mutatja, de onnantól, hogy az ellenfél nem tudott könnyű gólokat lőni, közétettünk 5-6 gólt, amit meg is tartottunk a végéig.

Számomra úgy tűnt, hogy sok volt a technikai hiba, mindkét oldalon. Elszórt labdák, kimaradt hetesek..
Igen, sok volt a technikai hiba mindkét csapatnál. Ugyanakkor jól védett a mi kapusunk is, az ő kapusuk is és okozta azt, hogy ilyen kevés gól született.

Gondolom őket azért feldobta a múlt heti 31:18-as Füzesabony elleni győzelem. Mennyire befolyásolta ez a játékotokat, hogy számomra a megszokottól sokkal melegebbnek tűnt a csarnokban a hőmérséklet.
A padon lehetett érezni, a pályán azért annyira nem. Ott elfelejtjük ezeket a dolgokat.

Most két hét szünet jön, utána a jelenleg harmadik helyen álló Füzesabony csapatát fogadjuk, majd a második helyen álló Salgótarján jön és idegenben fejezzük be a bajnokságot Hajdúnánáson. Mit vársz magadtól és a csapattól?
A csapattól azt, hogy tartsuk meg ezt az előnyt, de inkább tegyünk közé még két pontot.

Akkor ez azt jelenti, hogy a Füzesabony és a Hajdúnánás legyőzésén túl a Salgótarján ellen is számítasz a két pontra?
Igen, van miért törlesztenünk!

Minden jót kívánok, jó utat hazafelé!
Köszönjük!

Bárány Zsolt
edző

Öt góllal győztünk, 19:24 lett az eredmény a mi javunkra! Nem volt egy gólzáporos mérkőzés volt…
Engem nem érdekel, hogy gólzápor vagy nem zápor, esernyőt hoztunk volna magunkkal. A lényeg, hogy nyerjünk. Ez ma sikerült.

Eleinte nálunk és az ellenfél csapatánál is sok volt a hiba. Mennyire befolyásolta a mérkőzést ez a ”kellemes” meleg?
Mintha szaunában lettünk volna. Több srác jelezte, hogy nagyon keményen, ritkán bírja venni a levegőt. Kell hozzá egy kis kondi. Egész héten arra készültünk, hogy a bajnokság megnyerése szempontjából Tiszavasvári a lehető legnagyobb vízválasztó. Itt többesélyes volt a dolog, de arra készültünk, hogy nyerünk, de tudtuk, hogy nem lesz egyszerű.

Igen, különös tekintettel arra, hogy egy 31:18-as győzelmet arattak a jelenleg harmadik helyen álló Füzesabony csapata ellen. Szerinted, minek tudható be vendéglátónk 13 gólos győzelme a Füzesabony ellen?
Nem tudom, nem láttam a mérkőzést. Ugyanakkor tudjuk, hogy két meghatározó játékosát vesztette el télen a Füzesabony és több sérültjük is volt, akik várhatóan ellenünk már játszani fognak, tehát nekünk közel sem lesz ilyen egyszerű helyzetünk! Egyébként az ellenfelünk jó csapat, tehát képes ilyen kimagasló teljesítményre!

Most lesz két hét szünet, utána fogadjuk a Füzesabonyt, Salgótarjánt és idegenben fejezzük be. Hogy fog telni ez a két hét?
Jelen pillanatban készülünk tovább. Nem fogunk leállni, nincs is miért leállni. Van mit gyakorolnunk, támadást, védekezést, a csapatjátékot, a páros kapcsolatokat, egyéni képzéseket. Április 18-án játszunk majd egy edzőmeccset, a Budakalász csapata jön hozzánk.

Jó lesz, hogy kicsit lendületben maradjunk. Gyakorlatilag, hogy a következő két bajnoki mérkőzést hazai pályán játsszuk el is dönthetjük a bajnokság végét.
Jelen pillanatban igen. Nagyon szeretnénk pontot tenni a végére. Jelen pillanatban meg van az előnyünk, tudjuk tartani. Ez nagyon nagy erénye a csapatnak, hogy nagyon helyén van a szívük és az eszük. Szinte már professzionális módon állunk a feladatunkhoz így visszük végig a bajnokságot.

További jó felkészülést és hajrá!
Köszönjük!

Krizsán Attila
törzsszurkoló, felügyelőbizottsági tag

Egyesületünk felügyelőbizottságának tagját és szurkolóját kérdezzük: hogy láttad a mérkőzést?
Küzdelmes, nehéz mérkőzést láttunk. Néha szorossá tettük magunknak a meccset, de az eredmény számít és a két pont a végén.

Gyakorlatilag szinte minden mérkőzésen ott vagy, idegenben és otthon is. Mit vársz a csapattól a következő három mérkőzésen?
Azt látni a csapaton, hogy nehéz helyzetekben is fel tudnak állni és csapatként tudnak együttműködni. Bízom benne, hogy ugyanezt a formát tudják hozni a nehéz pillanatokban is, és össze tudják szedni magukat és hozni a mérkőzéseiket és megnyerjük a bajnokságot!