Mit kell tudni 4-16 Masters Handball Team-ről?

2017-ben egy baráti társaságból került megszervezésre a csapat. A játékosok zöme fiatalabb korában különböző osztályokban és csapatokban kézilabdáztak, mint például: H-Szondi SE, Eger KSK, Balassagyarmat, Nagybátony, stb. Heti egy alkalommal tartunk edzéseket, így készülünk fel azokra az öregfiúk tornákra, melyeken rendszeresen részt veszünk. Ezek közül kiemelném az elmúlt évben a Velence Kupát, illetve a Tiszaföldváron megrendezésre került öreg fiúk tornát.

A Domony KSK Senior csapatával évek óta nagyon jó kapcsolatban vagyunk, havonta Domonyban és Hatvanban barátságos mérkőzéseket játszunk velük. Januárban egy négy csapatos tornán jártunk náluk vendégként, ahol a harmadik helyet szereztük meg.
Néhány hete rendeztük meg a Windsor Kupa „Old Boys” kézilabda tornát, melyen rajtunk kívül az Erdőkertes és a Domony csapata vettek részt. A tornát a Domony nyerte, mi a második helyet szereztük meg.

A gólkirályi címet Juhász Szabolcs szerezte meg.
A díjak egy részét a Windsor Pub üzemeltetője, Ócsai Hajnalka ajánlotta fel.
Az idén május 31. és június 1. a Velence kupa, ahova nevezni fogunk a csapattal.

Csapat tagjai:
Baranyi Attila, Bartkó Pál, Fülöp Andor, Havassy Kálmán, Juhász Szabolcs, Gyurovics Róbert, Kocsis Sándor, Krizsán Attila, Lados Máté, Mozsár Róbert, Nagy Sándor Zoltán, Nagy Zsolt, Salamon Ferenc,
Szarvas Ákos, Szentkirályi Szabolcs, Urbán Tamás, Urbán Gergő, Takács Gábor

Edző: Urbán Tamás