OSB csapatunk: KASE

Leány serdülő csapatunk a hétvégén, Gödön lépett pályára, ahol a Kántor Anikó SE együttesével mérkőztek meg. Sajnos, lányaink nem tudtak lépést tartani ellenfelükkel, így végül vereséget szenvedtek. Az összecsapásról, a csapatot elkísérő Hatvani KSZSE utánpótlás igazgatója, Bárány Zsolt számolt be.

„A hétvége során az OSB csapatot kísértem el a következő bajnoki mérkőzésükre, ahol a lányok edzőjét, Répási Norbertet helyettesítettem, akinek aznap a férfi felnőtt csapat találkozóján volt jelenése.

Gödön kellett pályára lépnünk a Kántor Anikó SE ellen, és ennek a mérkőzésnek finoman szólva sem mi voltunk az esélyesei. Minimális elvárásom természetesen volt a csapattal szemben mégpedig, hogy tisztességesen végig küzdjék a találkozót és próbáljanak meg minél kevesebb hibával játszani. Sajnos ez nem minden esetben valósult meg.

Játékunk nagyrészt szétszórt, akadozó, és technikai hibáktól tarkított volt. A lányok sokszor érthetetlen megoldásokat választottak, és a problémát tovább fokozta, hogy hozzáállásban sem nyújtották a legjobbjukat. 

Természetesen nem várjuk el tőlük, hogy a jóval tapasztaltabb és nagyobb tudással rendelkező csapattokkal szemben csodát hajtsanak végbe, de a minimális elvárásokat nekik is teljesíteniük kell. Fontos, hogy arra koncentráljanak ami a feladatuk, ha egyszer vállalták azt, hogy ennél az Egyesületnél akarnak játszani.

Voltak persze pozitívumok is, de ezeket inkább egyénekre lehet lebontani.

Jövőre nézve van mit csinálni a csapat háza táján, de ahhoz elsősorban a játékosok hozzáállásán kell változtatni!”

OSB csapatunk legközelebb vasárnap (április 29-én) fogadja hazai pályán a MEV KC együttesét. A találkozó 11:00-kor kezdődik, a Kodály Zoltán Értékközvetítő és képességfejlesztő Általános Iskola tornacsarnokában.