OSB: Hatvani KSZSE – KASE 10:28(6:15)

Serdülő leány csapatunk hévégén, hazai pályán fogadta, a Kántor Anikó SE csapatát. A mérkőzésről a csapat edzője Répási Norbert számol be nektek.

Olyan csapat ellen léptünk pályára vasárnap, akik ellen reális lett volna a győzelem. Sajnos már a mérkőzés előtt olyan hátráltató dolgokkal kellett szembesülnünk, mint például a sérülés, hiszen egy meghatározó játékosunk sajnos kórházba került. Ezúton is szeretnék a csapat nevében is miharabbi gyógyulást kívánni neki!

Első félidőben jól kezdtük a találkozót, mondhatni fej-fej mellett haladt a két csapat. Technikai tudás különbség nem is látszódott az együttesek között. Aztán a félidőhöz közeledve kezdett az erőnlétbeli differencia kiütközni. Sajnos a lányok már itt elfáradtak, ezáltal kezdett nőni ellenfelünk előnye is.

A szünetben aztán elmondtam a lányoknak, hogy próbáljanak egy kicsit felpörögni és vegyék fel újra a mérkőzés iramát.

Második félidőben ehhez képest az elejétől kezdve teljesen más játékot mutatott a csapat. 5-10 perc elteltével aztán, teljesen szétesettek a lányok játéka. Később 1-2 játékos a meccs hevében, akár a személyiségéből adódóan nem koncentrált, nem tartotta be az edzői utasításokat, ez azonban be tudható a fáradtságnak is.

Sajnos kevesen vagyunk, de folyamatosan bővülünk, nő a csapat létszáma, és remélem. hogy az ilyen problémák nem jönnek elő többet, hiszen eddig sem volt ilyenre példa. Ezek összessége alakította ki szerinte, ezt a nem reális végeredményt. A mérkőzés után elbeszélgettem a lányokkal és belátták, hogy ez a viselkedés nem segít a csapaton, és jóval felkészültebbek kell lennünk fejben is a találkozókon.

Nincs mit tennünk, megyünk tovább! Az egyik a legszorosabb mérkőzés vár ránk a hétvégén, hiszen a Vámosgyörki SE ellen lépünk pályára vasárnap ahol, csak a győzelem az elfogadható ellenfelünkkel szemben ezek után!