Összefoglaló az elmúlt egy évről!

Egyesületünk vezetősége az elmúlt években egyre nagyobb hangsúlyt fektetett a Hatvani KSZSE médiai felületeinek a fejlesztésére.

Így, az elmúlt három évben jelentős változások történtek a meglévő felületeinken, illetve új is született, melyeken keresztül a 2016. évhez képest többszörösére nőtt követőink száma. Ennek az időszaknak a legfontosabb és legkiemelkedőbb pillanatait foglaljuk most össze.

Hivatalos Weboldalunk egy merőben új és modernebb kinézetett kapott, így átláthatóbb lett, és az érdeklődők naprakészen nyomon követhetik az Egyesület mindennapjait. Ezen a felületen megtalálható a Hatvani KSZSE összes csapata, a játékosok, valamint edzői stábja és a vezetőségének névsora. Kiegészítettük az új, korosztályos csapatokkal, illetve állandó megjelenést biztosítunk az atlétikai szakosztályunknak is.

A legfontosabb és leglátogatottabb platformunk, a Facebook oldalunk lett, hiszen a tavalyi évhez képest kétszeresére növekedett a lájkolók száma, hiszen jelenleg már több mint 2800 ember látogatja rendszeresen az oldalt. A cikkeink, fényképeink, eseményeink, pedig napról-napra egyre több emberhez jutnak el.

2017. szeptemberében hoztuk létre Egyesületünk Instagram oldalát. Indulása óta több mint 320 ember követi, és látja a Hatvani KSZSE életének legfontosabb momentumait.

Nem csak az online felületeken újultunk meg, hiszen plakátjainkon a saját játékosaink szerepelnek, így hirdetjük mérkőzéseinket városszerte. Az elmúlt két és fél év alatt sikerült kiadunk négy műsorfüzetet is. Az egyre nagyobb támogatói körnek köszönhetően, a második már bővebb tartalommal jelenhetett meg, a harmadik és negyedik kiadvány pedig több mint 500 példánnyal növekedett és így már 2500 darab készült el belőle.

Nagy öröm számunkra, hogy a visszajelzések alapján úgy gondoljátok, hogy a média lefedettség, és annak tartalma biztosítja azt, hogy napi életünkről, mérkőzéseink helyszíneiről és időpontjairól időben értesüljetek. Szurkolói javaslatok alapján a női és a férfi mérkőzések után már megjelentetünk egy „gyorsjelentést” a mérkőzések után és örömmel látjuk, hogy milyen gyorsan és lelkesen reagáltok erre. Szintén szurkolói kérésre a női és a férfi plakátokra ismét felkerültek az ifjúsági csapatok mérkőzésének időpontjai is. Az idei évtől szurkolói pólók megvásárlására is van lehetőség női, illetve férfi felnőtt csapataink hazai mérkőzésein.

Továbbra is várjuk a megosztásokat, a like-ot, és kérünk benneteket, hogy ismerőseitek figyelmét is hívjátok fel a fenti oldalak követésére. Most az ünnepeket is lehetőség szerint használjatok fel arra, hogy rokonaitokat és barátaitokat is „hívjátok meg”, hogy kövessék, illetve lájkolják az oldalainkat.

Egyesületünk vezetőségének nevében köszönjük az egész éves figyelmeteket és továbbra is várjuk az észrevételeket, javaslatokat médiafelületünk folyamatos fejlesztése érdekében.

Hajrá Hatvan!
Hajrá Hatvani KSZSE!