Összefoglaló az elmúlt egy évről!

Egyesületünk vezetősége az elmúlt években egyre nagyobb hangsúlyt fektetett a Hatvani KSZSE médiai felületeinek a fejlesztésére.

Így, az elmúlt öt évben jelentős változások történtek a meglévő felületeinken, illetve új is született, melyeken keresztül a 2016. évhez képest többszörösére nőtt követőink száma. Ennek az időszaknak a legfontosabb és legkiemelkedőbb pillanatait foglaljuk most össze.

Hivatalos Weboldalunk egy merőben új és modernebb kinézetett kapott, így átláthatóbb lett, és az érdeklődők naprakészen nyomon követhetik az Egyesület mindennapjait. Ezen a felületen megtalálható a Hatvani KSZSE összes csapata, a játékosok, valamint edzői stábja és a vezetőségének névsora.

A legfontosabb és leglátogatottabb platformunk, a Facebook oldalunk lett, hiszen jelenleg közel 6000 ember látogatja rendszeresen az oldalt. A cikkeink, fényképeink, eseményeink, pedig napról-napra egyre több emberhez jutnak el.

2017. szeptemberében hoztuk létre Egyesületünk Instagram oldalát. Indulása óta több mint 500 ember követi, és látja a Hatvani KSZSE életének legfontosabb momentumait.

A tavalyi év óta a YouTube csatornánkra is egyre nagyobb hangsúlyt fektettünk, hiszen a zártkapus mérkőzések miatt ezen a felületen közvetítjük az élő videókat.

Nagy öröm számunkra, hogy a visszajelzések alapján úgy gondoljátok, hogy a média lefedettség, és annak tartalma biztosítja azt, hogy napi életünkről, mérkőzéseink helyszíneiről és időpontjairól időben értesüljetek. Szurkolói javaslatok alapján a mérkőzések után már megjelentetünk egy „gyorsjelentést” a mérkőzések után és örömmel látjuk, hogy milyen gyorsan és lelkesen reagáltok erre.

Továbbra is várjuk a megosztásokat, a like-ot, és kérünk benneteket, hogy ismerőseitek figyelmét is hívjátok fel a fenti oldalak követésére. Most az ünnepeket is lehetőség szerint használjatok fel arra, hogy rokonaitokat és barátaitokat is „hívjátok meg”, hogy kövessék, illetve lájkolják az oldalainkat.

Egyesületünk vezetőségének nevében köszönjük az egész éves figyelmeteket és továbbra is várjuk az észrevételeket, javaslatokat médiafelületünk folyamatos fejlesztése érdekében.

Hajrá Hatvan!
Hajrá Hatvani KSZSE!