Pintér Zoltán

Rövid riportok keretein belül szeretnénk bemutatni, az OKTAT60 Hatvani KSZSE férfi felnőtt csapatának új játékosait.

1. Kérlek egy pár szóval mesélj az eddigi pályafutásodról!
A pályafutásomat Gyöngyösön kezdtem az utánpótlás csapatban és velük egész szépen haladtunk és az NB I ifi alsóházát meg is tudtuk nyerni. Ezt a teljesítményt én szép sikernek éreztem. Ezzel párhuzamosan NB II felnőttben is versenyeztettek bennünket, ott egy második helyezést értünk el, aminek köszönhetően később sikerült az NB I/B-be feljutnunk. A gyöngyösi időszak után jött egy kis kitérő, egy sérülést követően Hajdúnánásra kerültem, majd Balassagyarmatra, de mindkét helyen csak rövid ideig maradtam. Ezután Hevesre kerültem, ahol első évben NB II harmadik helyet sikerült elérnünk, ezután Füzesabonyban játszottam egy évet, majd onnan ismét visszatértem Hevesre. Abban az évben a hevesi csapattal sikerült megnyerni az NB II mezőny ezüstérmét. Az elmúlt években – igaz már nem olyan eredményesen a csapat szempontjából – Hevesen játszottam.

2. Miért esett a választásod most a Hatvani KSZSE-re?
Szimpatikus ajánlattal kerestek meg játékosként, illetve az utánpótlásban edzőként is számítanak rám. Mindenképpen jó választásnak tűnt, illetve tűnik a Hatvani KSZSE.

3. Most edzőtáborban vesztek részt. Hogy érzed, hogy halad a felkészülés? Konkrétan a tiéd, illetve a csapaté.
Keményen dolgozunk, sok kondicionális és futó edzésünk van. Úgy gondolom jól haladunk. Az alapozás eleje egy nehéz időszak mindig, minden csapat és minden játékos életében.

4. Milyen teljesítményt vársz el magadtól az idény során?
Mindenképpen a maximumot próbálom teljesíteni, és megtenni mindent, hogy a csapat is a maximumot nyújtsa.

5. Mit vársz el a csapattól az idény során?
Az aranyéremért szállunk harcba, remélem sikerülni is fog.