Többet kellene tenni, hogy megmutassuk: igenis van létjogosultsága a hatvani kézilabdának

Hatvani KSZSE- Mezőkövesdi KC 23:32 (8:15)

Nem pont úgy alakult ez a hétvége, ahogyan azt terveztük, hiszen nem sikerült hazai pályán, de mégis idegenben legyőznünk a Mezőkövesd csapatát. Ellenfelünk az őszi bajnokság során három góllal győzött le minket, az eredmény azonban most még inkább elkeserítő mivel 9 gólos különbséggel magabiztosan hozták el tőlünk a két pontot. A mérkőzést a hatvani és a mezőkövesdi csapat edzője is értékelte:

Bárány Zsolt

A második félidőben talán már egy kicsit jobb játékkal, de a végén sajnos vesztesen hagytuk el a játékteret.

Igen, sajnos ez érezhető volt. Nagyon nem jó a helyzet, de nem szabad e mögé bújni ez tény és való. Ez valahogy most nagyon nem jött össze. Nagyon nem voltak itt fejben jópáran, nagyon sokan túlpörögtek. Rengeteg hibával játszottunk, rengeteg technikai hibát vétettünk. Talán egyedül a kapusteljesítményt tudnám megdicsérni, mert az hozta magát. Ez már a második olyan mérkőzés, ahol támadásban ilyen kevés gólt tudunk szerezni. Nem értem, hogy amit gyakorlunk, illetve amit megbeszélünk azt miért nem játsszuk a pályán.

A következő ellenfél a Kecskemét, azt követően pedig Mizse.

Igen, a Kecskemét feljutási esélyekkel van felvértezve. Ők mindenképpen nyerni akarnak. Megpróbálunk mindent megtenni. Borzalmas nagy gödörben van a csapat, ezt el kell, hogy mondjam. Ilyenkor látszik, hogy sajnos nem profi játékosokból állunk, de hátha sikerül. Nem szabad hátra nézünk, muszáj felrázni magunkat valahogy. Tisztességesen is ki lehet kapni!

Talán felejtsük is el a mai mérkőzést és koncentráljunk az előttünk álló feladatokra!

Elfelejteni nem lehet semmi szín alatt. Mindenből tanulni kell, bármennyire is keserű ez a méz, de az biztos, hogy nagyon sok játékostól más hozzáállásra van szükség.

Drizner Péter

Nemrég ért véget a mérkőzés. Kérlek, értékeld a látottakat.

Én még most is mérkőzés hatása alatt vagyok, mert úgy gondolom, hogy három felnőtt korú játékosom volt összesen, a többiek ifjúsági, illetve serdülő korú játékosok voltak. Véleményem szerint tisztességesen fel tudtuk venni a versenyt a nálunk sokkal erősebb hatvani csapattal. Nagyon büszke vagyok a csapatomra, hogy ezt az eredményt le tudták tenni az asztalra.