4-16 masters handball team

Egyesületünk számára öröm, hogy Hatvan városában egyre népszerűbb és egyre többen választják sportolási lehetőségként csodálatos sportágunkat. A hatvani „4-16 masters handball team” felnőtt férfi kézilabda csapat is egy újonnan alakult társaság, akik között a HKSZSE tagjai is megtalálhatóak. Az együttes egyik alapító, oszlopos tagja – aki nem mellesleg az egyesületünk vezetőségégében is szerepet vállal – Havassy Kálmán mesélt bővebben a csapatról és annak működéséről.

„Amennyiben a csapat összetételét kellene jellemeznem, úgy fogalmaznék, hogy igen vegyes, hiszen vannak akik NB I/B-és, de van olyan is aki NB I-es szinten is kézilabdázott régebben, de akadnak olyanok, akik még sose kézilabdáztak ez előtt. Ez egy szülőkből, a HKSZSE támogatóiból és a sportolni szeretőkből álló együttes, akik a heti rendszeres mozgás miatt kezdtek el együtt kézilabdázni. Az egyesületünk részéről nálunk játszik Kovács Tibor az IFI csapatunk edzője, Baranyi Máté a felnőtt csapat tagja, Pápa János az FU 12 és 14-es korosztályos csapataink edzője, valamint Antalóczy Péter elnök úr is.

A hétvégén játszottuk le második mérkőzésünket, ahol hazai pályán fogadtuk a Dunakeszi együttesét, akik a Pest megyei bajnokságban játszanak. Egy nagyon jó hangulatú mérkőzésen a vendégeknek sikerült nyerniük 23:30-as arányban.

Csapatunk összeállítása: Kovács Tibor, – Mozsár Róbert, Baranyi Attila, Krizsán Attila, Urbán Tamás, Urbán Gergő, Baranyi Máté, Vas Tamás, Tóth Ákos, Bartkó Pál, Havassy Kálmán
Edző: Fülöp Andor
Képről hiányzik: Bacsa Zoltán, Nagy Zoltán, Pápa János, Tóth Péter, Salamon Ferenc, Antalóczy Péter

Együttesünk jelenleg havonta 2-3 mérkőzést játszik rendszeresen, de terveink között szerepel, hogy idővel bajnoki rendszerben is elinduljunk, ahol hozzánk hasonló old boys csapatokkal játszanánk.

Következő mérkőzésünket január 29-én (hétfőn) 19:00-tól játsszuk, ahol a Domony csapatát fogadjuk hazai pályán. A visszavágóra február 26-án (hétfőn) kerül sor. „

Bárki, aki kedvet kapott, hogy egy szurkolói, szülői, baráti társaság tagja legyen, az látogasson ki a „4-16 masters handball team” csapat következő mérkőzésére a Hatvani Kodály Zoltán Értékközvetítő és Képességfejlesztő Általános Iskolába, örömmel fogadjuk.