A tabella jelenlegi első helyezettjével – a Hajdúböszörményi TE- csapatával játszottunk a hétvégén

Hajdúböszörményi TE- Hatvani KSZSE 29:22 (17:12)

Női felnőtt csapatunk 2019. december 1-jén (vasárnap) játszotta az őszi szezon utolsó idegenbeli mérkőzését. A tabella jelenleg is első helyezettjéhez, a Hajdúböszörményi TE csapatához utaztak. Sajnos, nem sikerült elhozniuk a két pontot, így jelenleg pontegyenlőséggel a Lóci DSE csapatával a tabella 10. helyén állnak.

A lányok edzője a mérkőzésen Király Ramóna volt, hiszen Padla Józsefnek ugyanazon a napon bajnoki mérkőzése volt a Kodályban.

„Nehéz helyzetben utaztunk Hajdúböszörményre, hiszen három játékos nem tartott a csapattal betegség miatt, és többen pedig betegség, illetve sérülés után tértek vissza. Ennek ellenére nem kezdtük rosszul a mérkőzést. Mindenki küzdött és sokáig szoros volt a két csapat közötti eredmény. A szünetre öt gólos hátránnyal mentünk, mert sajnos a félidő végén többet hibáztunk védekezésben. A második félidő elején még feljebb tudtunk kapaszkodni, azonban utána kijött a kevés cserelehetőség miatti fáradtság a lányokon. Mindenképp dicséret illeti a hozzáállásukat. A meccs végéig küzdöttek, de ez most ennyire volt elég a jelenlegi első helyezett otthonában”