Az elszántságunk meg volt!

HATVANI KSZSE–CEGLÉDI KKSE 31–31 (17–16)
Az eredmény alakulása:
6. perc: 2–4, 12. p: 4–8, 18. p: 9–11, 24. p: 14–13, 36. p: 20–18, 42. p: 22–23, 48. p: 26–24, 54. p: 29–28.
Kiállítások:
6, ill. 8 perc.
Hétméteresek:
7/6, ill. 6/5.
Játékosok:
HATVAN: Hudák – Kovács P. 6 (1), PADLA 9 (4), Molnár K., Sándor R. 3, BALI R. 7, Horváth R. 1. Csere: Buday 3 (1), Igó 1, Molnár K., Nagy B., Szarvas Á. 1, Veres B.

Férfi felnőtt csapatunk 2019. november 10-én (vasárnap) játszotta a bajnokság soron következő mérkőzését, a Ceglédi KKSE csaptával. A végeredmény végül döntetlen lett, így a két csapat még mindig fej-fej mellett, ugyanannyi ponttal halad a bajnoki tabellán.

A mérkőzésről a csapat edzőjét, Bárány Zsoltot kérdeztük:

Zsolt! Néhány perccel ezelőtt ért véget ez az igazán idegtépő és a végül mégis döntetlen eredményt hozó mérkőzés. Kérlek, értékeld a ma látottakat.

Az egyik szemem sír, a másik nevet. Ha a mérkőzés előtt valaki azt mondja nekem, hogy az eredmény döntetlen lesz, akkor gondolkodás nélkül aláírom. Hozzá kell tennem, hogy nagyon nem kezdtük jól a mérkőzést, hiszen rögtön az elején már 4 gólos előnyt adtunk az ellenfélnek, ami rendesen felemésztett minket. A félidő végére azonban fordítani tudtunk az eredményen és 1 gólos előnnyel mentünk be az öltözőbe. A második félidő eleje az elszántságunkat bizonyította, hiszen tőlünk nem megszokott módon parádésan léptünk fel és sorra szereztük a gólokat. Bátran ki merem jelenteni, hogy komolyan felvettük a versenyt a bajnokaspiráns Cegléddel. A fáradtság azonban úrrá lett rajtunk, amit az ellenfél ki is használt és adok-kapok jelleggel lőttük a gólokat. A végjátékban 2 gólos előnyünk volt, a végén pedig döntetlen eredmény alakult ki…

Szeretnék gratulálni a csapatomnak a mai teljesítményhez, hiszen a végsőkig harcoltak a győzelemért, és egyúttal szeretném a kilátogató hatvani szurkolóknak megköszönni az egész mérkőzés alatti, kitartó biztatásukat!

Nincs sok idő a pihenésre, hiszen szombaton ismét bajnoki mérkőzést játszunk az FTC U-21 Diagnosticum csapatával.

Igen, a tabella jelenlegi 6. helyén álló csapatát fogadjuk hazai pályán, erre készülünk most gőzerővel. Remélem, miénk lesz a két pont.

Jó felkészülést és sok sikert!

Köszönjük!