Azok a csodálatos Nők!

Floor Trend Hatvani KSZSE – Kóka KSK 38:25 (22:11)
Mérkőzés időpontja
2019. 02. 16. 13:00
Nézőszám
50 fő
Kiállítások
6 ill. 4 perc
Hétméteresek
2/2 ill. 3/0
Játékvezetők
Barabás Kálmán, Lázár Zoltán
Floor Trend Hatvani KSZSE
Futaki – Deák 6, Oláh Juhász 6, Szebellédi, Tóth Brigitta 12 (2), Vas 10, Valló Katalin 1
Cserék
Kovács, Juhász – Valló Krisztina 2, Czibolya-Petró, Czakó 1

Női felnőtt csapatunk a Floor Trend Hatvani KSZSE 2019. február 16-án (szombaton) játszotta soron következő mérkőzését, hazai pályán. Ellenfelükön a Kóka KSK csapatán lányaink 13 gólos, magabiztos győzelmet arattak.

A mérkőzést követően a csapat egyik játékosát Deák Dalmát és az edzőt, Bárány Zsoltot kérdeztük.

Deák Dalma
játékos

Néhány perccel ezelőtt ért véget a mérkőzés, 38:25-re győztünk, tehát 13 gólos győzelmet arattunk, de volt olyan is, hogy 17 góllal vezettünk. Hogyan értékeled a mai mérkőzést?
Nagyon jól éreztem magamat a pályán. Az tény, hogy sokkal kevesebben voltunk, mint amikor még ősszel játszottunk ellenük, de nagyon fegyelmezett volt mindenki a pályán. Bárány Zsoltnak az volt a véleménye, hogy ez még nem a csúcs, de már sokkal jobban játszottunk, mint tavasszal eddig. A végére azonban sajnos kicsit kiengedtünk, ezért lett szorosabb a vége.

Igen, a pálya széléről is látható volt, hogy a végén már nagyon kiengedtetek, de ez így is magabiztos győzelem volt. Úgy látom, hogy mostmár kezd összeállni a védekezés is, hiszen elég sok blokk volt, illetve a blokkolásból indítottunk támadásokat.
Igen, egy lány viszont megnehezítette a feladatunkat, meglepő módon azzal, hogy nagyon alacsony volt, viszont időnként átlövésre is vállalkozott. Nem tudtuk, mire számíthatunk tőle, de szerencsére a „kapu” a legtöbbet megfogta. A gyors indításainkból viszont rengeteg gólt dobtunk.

Gratulálok. Jövő hét?
Nagyon össze kell szednünk magunkat, mert sok a sérült és a beteg. Jelenleg ennyien vagyunk, de márciusra már többen visszajönnek, addig viszont így kell nyernünk a mérkőzéseket.

Bárány Zsolt
edző

Magabiztos 13 gólos a győzelmet arattunk, de volt olyan is amikor 17 góllal vezettünk. Azt gondolom, hogy az is egy nagyon szép teljesítmény, hogy dobtunk 38 gólt. Véleményed szerint, milyen volt a mérkőzés?
Sokkal nyugalmasabb, mint ahogy én azt vártam. Tudtuk, hogy a Kóka milyen játékerőt képvisel, és azt is tudtuk, hogy ennek ellenére szeptemberben megkínlódtunk náluk. Meglepő volt számomra is, hogy csak ennyien tudtak eljönni, de igazából minket ez nem érintett. Arra figyeltünk, hogy amit megbeszéltünk, ahhoz tartsuk magunkat. Szerintem ezt maradéktalanul betartották a lányok.

Az előző mérkőzéshez képest, jobban működött a védekezés is és jó volt a kapusteljesítmény is. Elég sok gólt dobtunk indításból.
Ez így van. Hajninak nagy erénye, hogy nagyon precízen, pontosan tud indítani, Tóth Brigi indulásai, pedig aranyat tudnak érni, a ziccereit jól értékesíti. Ezekre a közeljövőben is ugyanúgy számítani fogunk.

Ma egy lövőnk és egy beállónk is hiányzott, illetve az irányítónk is. Azért ezt éreztük, de kívülről nézve folyamatosnak tűnt a játék.
Abszolút. Tudtuk, hogy Orsi se lesz, illetve a két játékosunkról is tudjuk, hogy hosszabb időt vesz igénybe a gyógyulásuk. A belső négyet próbálom úgy forgatni, hogy megfelelő legyen. Ha nagy vész van, Brigi bejön irányítóba, az ő indulócselei elég komolyan ülnek. Ebből lehet még valamit kovácsolni.