Befejeződött a csarnok felújítása

A magyar építőipar egyik kuriózumaként az elkészülési határidő előtt néhány nappal gyakorlatilag befejeződött a csarnok felújításának döntő része. Mint már több cikkben megírtuk, a burkolat cseréjén túl megtörtént a csarnok oldalfalainak festése, illetve baloldalt új ablakfogó hálót helyeztünk ki. Megtörtént a világítás javítása is, így jelen pillanatban minden neoncső világít.

Az udvarra is figyelmet fordítottunk, mert megtörtént a csapadékvíz csatorna feltárása. Így a Polgármesteri Hivatal illetékesei intézkedni tudtak az üzemeltető felé, hogy kezdjék meg a javításokat. Ezután joggal bízhatunk abban, hogy az esőzéseket követő víz-és sártenger megszűnik. Vasárnap a pályák előkészítése a festésre megtörtént, illetve elkészült a szegélylécezés is. Hétfőn befejeződött a festés, így kedden már edzéseket is lehet tartani a tornacsarnokban.

A következő néhány nap még kell arra, hogy a tornaeszközök, illetve a karbantartások után az ülőhelyek is a helyükre kerüljenek.

Mint közismert 2018. szeptember 8-án a 18 órakor kezdődő OKTAT60 Hatvani KSZSE- Váci KSE Magyar Kupa mérkőzés előtt lesz az ünnepélyes átadás.

Aki addig is kíváncsi a csarnokra az 2018. szeptember 4-én 19 órakor az OKTAT60 Hatvani KSZSE- Budakalászi SC edzőmérkőzésen megtekintheti. Az elmúlt héten voltunk az új bajnokságra jelentősen megerősödött Budakalásznál és nagyon jó mérkőzést játszottunk.

Várhatóan ezen a mérkőzésen Egyesületük új játékosa, Buday Dániel is a pályára lép.