„Dagi” már a felnőtteknél is bizonyít

Nagy Gergely, – vagy ahogy az Egyesületnél nevezik „Dagi” – az idei évben az ifi csapatunk mellett, felnőtt férfi együttesünknél is egyre több játéklehetőséghez jutott. Lövéseiről és hihetetlen súlypontemelkedéseiről híres játékosunk a maga 19 évével talán az egyik legígéretesebb tehetsége a Hatvani KSZSE férfi kézilabdázásának. Felnőtt férfi csapatunk utolsó hazai, egyben a szezonzáró győztes mérkőzése után kérdeztük őt, az elmúlt évről és a jövőbeli terveiről.

A bajnokság során egyre többször kaptál szerepet a felnőtt férfi csapatban is. Az utolsó két mérkőzésen különösen eredményesen szerepeltél. Mi volt a mester utasítása ezeken a mérkőzéseken?
Igazából ez egy előre eltervezett taktika volt, hiszen azt kérte a mester, hogy sok keresztezést és zárást tegyenek be elém a többiek, ezzel kihasználva a távoli lövéseimet. Ezt egész év során gyakoroltuk, az idény elején még nem igazán sikerült beépítenünk a játékba, de a bajnokság vége felé már egyre gyakrabban tudtuk ezt hatékonyan használni.” 

Az idén nyújtott teljesítményeddel egyre több helyet követelsz a csapatba. Miként látod ezt az évet?
„Úgy gondolom, hogy ez természetes, hiszen jövőre is szeretnék egyre több játéklehetőséget kapni a felnőtt csapatban. Ennek érdekében mindent meg is teszek az edzéseken, illetve amikor csak lehetőséget kapok a mérkőzéseken próbálom bebizonyítani, hogy lehet rám számítani.”

Mind a felnőtt, illetve az IFI csapatnak is véget ért az idei bajnoki szezon. Mik a tervek a nyárra, felkészülés, stb.?
Még júniusban nekem iskola van, aztán szeretnék a következő hónapban már kicsit pihenni is, de aztán augusztustól elkezdjük a nyári alapozást és a felkészülést a következő szezonra.”

Egyesületünk nevében gratulálunk „Daginak” az ebben az évben nyújtott teljesítményéért, és sok sikert kívánunk a következő szezonhoz.

Hajrá Dagi!