Edzői értekezlet

A Hatvani KSZSE edzői stábja megtartotta a 2020/2021-es szezon első értekezletét.

A néhány nyaralón kívül a teljes edzői stáb részt vett ezen, és az Egyesület elnöksége is. Az első napirendi pontban az Elnök úr tájékoztatta a résztvevőket a Sportcsarnok használatával kapcsolatban Igaz, hogy hónapok óta elkészült a csarnok, de az út miatt nem tudjuk ezt használni, így a csarnokban sem tudunk edzéseket tartani. Elnök úr elmondta, hogy a Polgármester úr döntése alapján a képviselő testület által megszavazott – megbeszéltekkel ellentétben egyébként is kevesebb összeget- sem kapjuk meg, ezért nincs mód, és lehetőség a tervezett edzőtáborokat megtartanunk.

Külön gondot jelent, hogy a férfi, és a női csapat tervezett edzőtáborának ideje részben egy időbe esik, és az edzőtábor helyetti felkészülést egy tornateremben kell megtartanunk. A szakmai résznél pontosításra került, hogy a szezonban ki, melyik csapatot fogja majd edzeni, illetve egyeztetésre kerültek az edzőmérkőzések is.

Jó volt látni, hogy az edzők a kedvezőtlen körülmények ellenére is – pénzelvonás, edzőtábor elmaradása, szűkített lehetőségek- nagyon lelkesen, és elszántan kezdik meg a szezonra való felkészülést.