Edzői értekezlet

Antalóczy Péter Egyesületünk elnöke és Bárány Zsolt utánpótlás igazgató (női és férfi csapat edzője) vezetésével került megtartásra a 2018/2019-es bajnoki év első edzői értekezlete. Először vett részt ezen az Egyesület új kapusedzője, Hudák Henrik, aki egyben a férfi felnőtt csapat kapusa is, illetve Deák Dalma, akire szintén nemcsak játékosként, hanem edzőként is számítunk. Az edzők beszámoltak az eddig elvégzett munkáról, illetve több pontosításra került sor az edzések helyével, idejével, illetve a bajnoki fordulókkal kapcsolatban.

Az edzőkkel kapcsolatban elvárás, hogy folytassuk tovább az iskolai programunkat, illetve olyan helyettesítési rendszert tudjunk üzemeltetni, hogy az edzések személyi okok miatt ne maradjanak el.

A szakmai részen túl az edzők átbeszélték közösen az Egyesület új Facebook szabályzatát, melyet a csoportokban teszünk közzé. Egységesítjük az Egyesület Facebook csoportjainak megnevezését, illetve arculatát is. Elkészültek az edzőkről a hivatalos fotók, melyek hamarosan felkerülnek a honlapra is az új csapatbesorolások, illetve elnevezésekkel szinkronban.