Egy edzőt „megőszítő” mérkőzésen szerezte meg férfi ifjúsági csapatunk az újabb két pontot

Hatvani KSZSE- Mikolik Sport School Kft. 28:26 (12:13)
Játékosok:
Hatvan : Juhász Krisztián , Antalóczy Botond ( kapusok ) Baranyi Máté (10), Nagy Balázs (4), Veres Balázs (6), Igó Ádám (4), Előházi Máté , Imre Viktor (3), Gyuris Bálint (1), Kovács Gergő , Racskó Ádám , Csikós Levente , Tamás Bálint , Takács Milán , Pampuk Zsombor , Tóth Botond

Férfi ifjúsági csapatunk 2019. november 6-án játszotta a bajnokság soron következő mérkőzését. A Mikolik Sport School Kft. csapatával, hazai pályán. Egy izgalmas és nagyon szoros mérkőzést játszva, végül a csapatunk 28:26-ra győzedelmeskedett és ezzel újabb két pontot szereztek a bajnokságban.

A mérkőzésről a csapat edzője, Pápa János számolt be:

„Röviden összefoglalva: felejthető játékkal nyertünk egy edzőt „megőszítő” mérkőzésen. Nem tudni , hogy az ellenfél késése végett zavarodott-e meg csapatom ennyire, de a mérkőzés nagy részében lassan és körülményesen kézilabdáztunk, amit a félidei eredmény is mutat . Szünetben igyekeztünk a fejekben rendet rakni , ami többé kevésbé sikerült is, hiszen sikerült a magunk javára fordítani a végeredményt . A második félidőben már jó kapusteljesítményünk volt, illetve egy jó 15 percig azt az arcát mutatta a csapat ,amit valójában tud . Nehézkes mérkőzés volt, annak viszont örülök , hogy szorult helyzetben is volt kitartása a srácoknak és meg tudták fordítani a mérkőzés eredményét.

Gratulálok a csapatomnak!