Elkészült az egyesület első műsorfüzete!

Kedves Hatvani Kézilabda Szurkolók!
Tisztelt Támogatóink!

Egyesületünk, a Hatvani Kézilabda és Szabadidő Sportegyesület legelső műsorfüzetét tarthatjátok hamarosan a kezetekben!

Műsorfüzetünket a mai nappal vettük át 2000 példányban, amiből már a füzetben szereplő szponzorokok egy részéhez el is juttattunk. A hétvégén már mindenki számára elérhető lesz – térintés mentesen – a hazai mérkőzéseinken, illetve Hatvan város több pontján, a nagyobb üzleteiben és bevásárló központokban. Ezen felül napokon belül, minden hatvani általános, és középiskolába is viszünk a füzetből.

Ezzel a kiadvánnyal hagyományt teremtünk, mert ezen túl az őszi és a tavaszi bajnoki szezon kezdetén meg fogjuk jelentetni kiadványunkat. Reményeinkhez híven egyre nagyobb terjedelemben és bővülő tartalommal szeretnénk Önöknek kedveskedni.

Szeretnénk megköszönni minden egyes támogatónknak, szponzoráló cégnek és mindazoknak, akik segítettek, hogy ez a műsorfüzet most létrejöhessen. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani Hatvan város önkormányzatának, illetve Hatvan város polgármesterének Horváth Richárd Úrnak a támogatásáért, továbbá azoknak a cégeknek, szervezeteknek, akik a műsorfüzetben most nem szerepelnek, de folyamatosan segítik egyesületünk munkáját.

A támogatók közül külön szeretnénk kiemelni a Mader Logisztika Kft.-t, mint a legnagyobb helyi támogatónkat, illetve felnőtt férfi csapatunk névadó szponzorát az OK-TAT-60 Kft.-t.
Külön is szeretnénk köszönetet mondani média támogatóinknak, a Média Hatvan Nonprofit Közhasznú Kft.-nek, a Hatvan Televíziónak, illetve a Hatvani Hírlapnak, kívánjuk, hogy ezek az együttműködések hosszú távúak és sikeresek legyenek.

Szeretettel várunk mindenkit hazai pályán a Kodály Zoltán Értékközvetítő és Képességfejlesztő Általános Iskola tornacsarnokába, ahol remek sportélmény mellett, kitűnő hangulat is várja Önöket! Emellett mindig nagy öröm számunkra, ha idegenbeli mérkőzéseinkre is ellátogatnak!

Szurkoljunk együtt csapatainknak!