Felnőtt női csapatunk is elkezdte a nyári felkészülést

Megkezdődött az egyesület csapatainak nyári felkészülése. Ezúttal a felnőtt női csapatunkat egyik alapozó edzésébe tekinthettünk be.

A 2017/2018 szezonra való felkészülés keretében első edzés a Kodály Zoltán Általános Iskola tornatermében szerda délután 6 órakor volt. A rövid nyári pihenő után három új csapattagot is felfedezhettek az edzésre látogatók, ezúton köszönjük őket sorainkban. Reméljük, hogy játékukkal tovább erősödik a csapat teljesítménye. Ugyanakkor egy távozó játékosról is beszámolunk, mivel Takács Ágnes elköszönt egyesületünktől és jövőre a Domony csapatában fog játszani. Sok sikert kívánunk neki a továbbiakban!

Gulyás József a csapat vezetőedzője az edzést a következőképpen értékelte: „nagyon elégedett vagyok a lányok teljesítményével, főleg így a nyári pihenő után nem könnyű visszaszokni az állandó megterheléshez. Heti két edzéssel kezdünk, de később szeretném ezt a számot háromra emelni, amiből egyet a hatvani Kinizsi pályán tartanánk. Emellett minden héten egy edzőmérkőzés vár a lányokra, amelyek jó szolgálatot tesznek majd a felkészülés során.”

Felnőtt női csapatunk a Pest Megyei I. osztály alsóházában fejezte be a tavalyi szezont, ezen az edző szándéka szerint szeretnének változtatni: „Az előző bajnoki évben sajnos nem sikerült megszereznünk a felsőházi tagságunkat, ami fájó volt a csapat számára, de talán ami még keservesebb volt a lányoknak és számomra is, az az, hogy a célunk elérése nagyon kevesen múlt. Idén meg akarjuk mutatni mindenki számára, hogy mire is vagyunk képesek, és mindenképpen a felsőházba szeretnénk bekerülni és ott méltó módon szeretnénk helytállni.”

Az új érkezőkről a női csapatunk edzője elmondta, hogy „elégedett voltam velük, igaz ez még csak az első edzés volt, amit a csapattal töltöttek, de bizakodásra ad okot, hogy már most jó teljesítményt nyújtottak. Örömmel látom, hogy egyre többen és többen szeretnének csatlakozni csapatunkhoz, remélem ez a tendencia a jövőben is megmarad, és még több új arccal találkozunk a következő években is.”

Szeptember közepén kezdődik meg a bajnoki szezon, addig is gőzerővel készülnek és edzenek azért, hogy idén is megörvendeztessék a hatvani közönséget teljesítményükkel.
Hajrá lányok!