Megkezdődött az U14-es fiú csapatunk nyári felkészülése

Egyesület csapatainak elkezdődött a nyári felkészülés. Legutóbb az U14-es fiú csapatunkat látogattuk meg az egyik alapozó edzésen.

A gyerekeknek heti 10 alkalommal, hétköznaponként napi kétszer tartanak tréninget, ahol a futáson kívül, erősítő és mozgástechnikai edzéseken vehetnek részt. Legutóbb említett edzésre látogattunk el, ahol a gyerekek, különböző dobási technikákat, mozgásokat, és szituációs gyakorlatokat végeztek.

Pápa János a csapat vezetőedzője elmondta:

„Nagyon megvagyok elégedve a srácokkal, minden egyes edzésen a maximális tudásukat nyújtják, amellett, hogy minden nap kőkeményen meghajtom őket. A gyerekek nagyon szép számba látogatják az edzéseket, maximum 1 vagy 2 hiányzó szokott lenni, de ezen felül szinte minden tréningen maximális a létszám. Ez lesz a második évünk együtt csapatként, látom a fejlődést a srácokon, de még mindig van hova fejlődnünk csapatként és egyénileg is, de minden adott a fejlődésre.
Jövőhéten ellátogatunk Kisvárdára, ahol az idei nyári alapozó táborunkat tartjuk. Ott még keményebb edzések várnak a srácokra, napi 3 edzést tervezek nekik, hiszen minden nap reggelente plusz egy futó edzést fogunk beiktatni. ”

A csapatra minden héten 1 edzőmérkőzés vár, melyet a héten a gyöngyösi csapat ellen vívnak. Szeptember közepén pedig indul a bajnoki szezon a fiúknak, amely mellett egy tornán való indulás is célba van véve erre az évre.