Férfi csapatunk új irányítója: Sándor Roland

Rövid riportok keretein belül szeretnénk bemutatni férfi felnőtt csapatunk új játékosait.

Mikor döntötted el minden kétséget kizáróan, hogy kézilabdázó leszel, mi befolyásolt a sportág választásban?

Igazából nem kellett gondolkoznom ezen, mivel Szegeden születtem és édesapám is a Pick Szeged csapatában kézilabdázott. Egészen korán, kisgyermekként az ő edzéseire, illetve mérkőzéseire jártam, így már akkor magával ragadott ez a sportág. Számomra nem is volt kérdés ez.

Kérlek, mesélj az eddigi pályafutásodról, mit tartasz a legnagyobb sportsikerednek?

Számos csapatban szerepeltem pályafutásom alatt, ezáltal rengeteg nagyszerű élményem van. Nehéz kiemelni ezek közül egyet, viszont a MK 4 es döntő (FTC), illetve az NB I/B bajnoki címek közel állnak a szívemhez (FTC, Gyöngyös, Orosháza).

Hogy kerültél Hatvanba és miért pont ide?

A nyáron visszaköltöztem Pásztóra, ahol a rokonaim, illetve a párom is laknak és a családi vállalkozásban kezdtem el dolgozni. Mikor Bárány Zsolt erről tudomást szerzett felvette velem a kapcsolatot és az ő megkeresésre szerződtem Hatvanba.

Több hete edzel közösen a csapattal, hogy halad a beilleszkedés? Van, illetve vannak-e olyanok, akiket már ismertél régebben?

A csapat nagy részét már ismerem, szinte mindenkivel játszottam együtt, ellenfélként, ezért nem gondolnám, hogy probléma lenne a beilleszkedéssel.

Mit vársz az idei szezontól? Mi a célod egyénileg, illetve milyen teljesítményt, helyezést vársz a csapattól?

Véleményem szerint egy nagyon nehéz szezon lesz, kivétel nélkül nehéz mérkőzésekkel. Nagyon kiegyenlített a mezőny, de azt gondolom, hogy a középmezőny elérése reális lehet.

Nem rég néztük meg az épülő sportcsarnokunkat, hogy tetszett?

A látványtervek, illetve az eddig elvégzett munka nagyon szép, örülök, hogy lassan elkészül a csarnok és utána “átköltözhet” oda csapat, ahol remélhetőleg sok szurkoló előtt tudjuk majd lejátszani a mérkőzéseinket.

Mit szeretsz csinálni a szabadidődben? Hogy telt a nyár?

Szabadidőm sajnos nem sok van. Ez a nyár leginkább a munkáról szólt, viszont, ha van, azt a párommal, illetve a családommal töltöm.