Győzelem = Felsőház

Felnőtt női csapatunk a hétvégén játssza a bajnokság alapszakaszának az utolsó mérkőzését. Március 25-én (vasárnap) a Sülysápi SE otthonában lépnek pályára, akikkel szemben létfontosságú a győzelem. Lányaink a két pont megszerzésével bebiztosítanák az év elején kitűzött céljukat, amely, a felsőházba való bekerülés. A mérkőzésről előzetesen, a csapat edzője, Bárány Zsolt számol be nektek.

„A Sülysápi SE ellen lépünk pályára a hétvégén, akik jelenleg a tabella utolsó helyét foglalják el 0 ponttal. Papíron ugyan mi vagyunk az esélyesebbek, de amint már korábban is említettem, nem azt kell figyelni, hogy ki és hányadik helyen áll jelenleg, hanem arra kell koncentrálnunk, hogy minél jobbak és jobbak legyünk. Bízom benne, hogy ez az esélyesség pontokban is meg fog mutatkozni.

Hatalmas tétje van a 2 pont megszerzésének, hiszen egy esetleges győzelem esetén, automatikusan bekerülnénk a felsőházba, ami a csapat célja a bajnokság kezdete óta. Ennek megfelelően készülünk is a találkozóra.

Amennyiben sikerül megnyernünk a találkozót, úgy a negyedik helyen jutnánk be a felsőházba, viszont, ha az ötödik helyezett Jászárokszállás VSE hazai pályán megverné a Pásztói KC-t, úgy akár harmadik helyen is befejezhetnénk az alapszakaszt, és ezzel nagyobb esélyt adnánk magunknak a továbbiakban.

Ellenkező esetben, ha vereséget szenvednénk, úgy lehetséges, hogy nem kerülnénk be a felsőházba, ami az utóbbi hetek teljesítményét figyelembe véve nagy csalódás lenne mindenki számára. 

A mérkőzésen természetesen lehetőséget szeretnék nyújtani azoknak a játékosoknak, akik az idény során kevesebbet játszottak, illetve az OSB csapatból azoknak, akik megérdemlik a felnőtt csapatba való szereplést.

Természetesen bízok a lányokban, és bízok a győzelmünkben, amivel elérhetjük az év elején kitűzött célunkat!”

Amennyiben tehetik, úgy kísérjek el a lányainkat az utolsó alapszakasz mérkőzésükre, hiszen létfontosságú a győzelem megszerzése csapatunknak, ehhez a ti buzdításotok elengedhetetlen.

Hajrá Lányok!
Hajrá Hatvani KSZSE!