Hatvani KSZSE média felülete

Összefoglaló az elmúlt egy évről

Egyesületünk vezetése az elmúlt évben úgy határozott, hogy nagyobb hangsúlyt fektet a Hatvani KSZSE médiai felületeinek a fejlesztésére.

Így, egy év elteltével jelentős változások történtek a meglévő felületeinken, illetve új is született, melyeken keresztül megdupláztuk követőink számát. Ennek az időszaknak  a legfontosabb és legkiemelkedőbb pillanatait foglaljuk most össze.

Hivatalos weboldalunk a https://hatvanikszse.hu/ egy merőben új, és modernebb kinézetett kapott, így átláthatóbb lett, és az érdeklődők naprakészen nyomon követhetik az Egyesület mindennapjait. Ezen a felületen megtalálható a Hatvani KSZSE összes csapata, a játékosok, valamint edzői stábja és a vezetőségének névsora.  Hamarosan kiegészítjük az új, korosztályos csapatokkal, illetve állandó megjelenést biztosítunk az atlétikai szakosztályunknak is.

A legfontosabb és leglátogatottabb platformunk, a Facebook oldalunk lett. A https://www.facebook.com/hkszse egy év alatt megduplázta a lájkolói számát, hiszen a tavalyi évhez képest,  a kezdeti 400 követőről, mára már közel 1000 ember látogatja rendszeresen az oldalt. A cikkeink, fényképeink, eseményeink, pedig napról-napra egyre több emberhez jutnak el. Bizonyíték erre a legutóbbi TOP5-ös listánk első helyezettje, az idei OKTAT60 Kézilabda Kupa eseményei, amely közel 12.000 emberhez értek el.

Az elmúlt év szeptemberében hoztuk létre Egyesületünk Instagram oldalát. A https://www.instagram.com/hkszse/ indulása óta közel 150 ember követi, és látja a Hatvani KSZSE életének legfontosabb momentumait.

Nem csak az online felületeken újultunk meg, hiszen plakátainkon a saját játékosaink szerepelnek, így hirdetjük mérkőzéseinket városszerte.  Az elmúlt egy év alatt – ősszel, és tavasszal- sikerült kiadunk két műsorfüzetet is. Az egyre nagyobb támogatói körnek köszönhetően, a második már bővebb tartalommal jelenhetett meg.

Öröm számunkra, hogy a visszajelzések alapján úgy gondoljátok, hogy a média lefedettség, és annak tartalma biztosítja azt, hogy napi életünkről, mérkőzéseink helyszíneiről és időpontjairól időben értesüljetek.

Továbbra is várjuk a megosztásokat, a like-ot, és kérünk benneteket, hogy ismerőseitek figyelmét is hívjátok fel a fenti oldalak követésére.

Egyesületünk nevében előre is köszönjük!

Várjuk továbbra is az észrevételeket, javaslatokat médiafelületünk folyamatos fejlesztése érdekében.

Hajrá Hatvani KSZSE!