HKSZSE új címere!

Kedves HKSZSE tagok, és szurkolók!

Szeretnénk nektek bemutatni egyesületünk, a Hatvani Kézilabda és Szabadidő Sportegyesület legújabb címerét!

A vezetőség körében már régebben megfogalmazódott, hogy egyesületünk, a Hatvani Kézilabda és Szabadidő Sportegyesület brandépítését folytatva egy egységes címer és színhasználatról döntsön, amely modern, időtálló és méltón képviseli kézilabda csapataink megjelenését.

1. Színhasználat

Az egyesület vezetése a kék és a fekete szín mellett voksolt, amely markáns, erőteljes és ez mellett szól még, hogy a korábban Hatvanban működő kézilabda klub is ezt a színösszeállítást használta.
Célunk ezzel kettős: ezzel szeretnénk kifejezni a folytonosságot, és megkülönböztetni magunkat a sok sárga és kék színeket használó egyesülettől.

Természetesen ez a szín összeállítás is köszön vissza majd a mezeken is.

2. Címer

A mezeken lévő emblémák, a megváltozott színek és a brandépítés miatt, hogy a címert mindenképpen újra kellett gondolni, mivel az eddigi túl apró részletei miatt, mezeken, palkátokon és egyéb felületeken is alkalmatlan a használatra.

Ezért az egyesület vezetése azt javasolta, hogy változtassuk meg a címert!

Célunk az volt, hogy a Hatvan városához kötődő, illetve Hatvan címerében szereplő oroszlánt megtartsuk, ezzel is erősítve hovatartozásunkat, a városunkhoz való kötödésünket

Három variáció érkezett egyesületünkhez, melyből az első kettő logóterv hasonlított egymásra, ahol a Hatvan címerében szereplő oroszlán volt kihangsúlyozva, különböző variációkkal. A harmadik terv egy merőben újra gondolt és modernebb változat volt, ahol egy igen erőteljes és vad kinézetű oroszlánfej sziluettje volt megrajzolva, megtartva Hatvan város címerében szereplő oroszlán két farkát is. Ezen a szavazáson a harmadik logó terv nyert jelentős többséggel.

Mégis egyesületünk vezetősége úgy döntött, hogy a három beérkezett logótervből „összegyúrva” készíttet egy negyedik változatot, annak érdekében, hogy akik az első kettőre szavaztak is, magukénak érezhessék az új címerünket. Így megkértük a Reklám Stúdió Kft. tulajdonosát, Egyházi József grafikust, hogy ezt a variációt készítse el, és így született meg egyesületünk új, modernebb címere. Ez a címer ugyanakkor mégis hűen tükrözi kötődésünket városunkhoz, és hagyományainkat.

Reméljük önöknek, nektek is elnyeri a tetszéseteket!
Fogadjátok szeretettel!