Idén is Hevesre került a mez!

A 2019. december 01-re és december 08-ra meghirdetett jótékonysági akciók keretében szervezett licit, melyet a Magyar Máltai Szeretetszolgálat hatvani szervezetével közösen indítottunk, tegnap 12 órakor ért véget.

Mint ismert a Veszprém KSE férfi csapatának mezét bocsájtottuk árverésre. A mezt a csapat játékosai aláírták, ez tetté még értékesebbé.

Tegnap délben véget ért licit és a Báder Csaba úr – aki tavaly a MOL-PICK SZEGED mezét vette át- által felajánlott 25.000 forintért kelt el a mez. A boldog tulajdonos a mai nap folyamán a mezt át is vette.

Csaba, honnan szereztél tudomást ismét az árverésről?

A Facebook oldalon láttam ezt a nagyszerű felhívást és egyből kaptam is az alkalmon, ismét!

Meg van-e már a helye, ahol ezt tárolni fogod, hogyha igen, hol?

Igen, természetesen már meg van a helye az új otthonomban, a szintén dedikált másik veszprémi csapat és a MOL-PICK Szeged meze mellé fogom tenni.

Hevesen és környéken te közismert vagy arról, hogy szívvel-lélekkel dolgozol a közösségért, és bizony a sporttól sem állsz távol. Sportolsz, vagy sportoltál valamit korábban?

Kisgyermek koromban kézilabdáztam és sakkoztam, később az „öreg” csapattal terem fociztunk, de sajnos a térdem most már nem teszi lehetővé, hogy sportoljak.

Csaba! Szeretném még egyszer megköszönni a segítséget az Egyesület és a Máltai Szeretetszolgálat nevében és kívánunk neked és a családodnak Békés Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet!

Én is köszönöm, örülök, hogy ismét részese lehettem ennek a jótékonysági felhívásnak és nem mellékesen a meznek is nagyon örülök. Én is kívánok mindenkinek Kellemes Ünnepeket és további sok sikert!