IFI csapatunk: Salgótarjáni Strandépítők KC

Hatvani KSZSE – Salgótarjáni Strandépítők 24:32 (13:11)

Játékvezetők: Aczél Attila Zsolt, Paulovics Zsolt
Nézőszám: 35 néző
Helyszín: Hatvan, Kodály Zoltán Értékközvetítő és Képességfejlesztő Általános Iskola tornacsarnok
Hatvani KSZSE: Kométh, Antalóczy, Imre-2,  Molnár-10, Kátai, Fodor, Bodó-1, Nagy-2, Kovács-6, Schrötter, Fehér-3
7 Méteres: 4/2
Kiállítások:
2 perc

Férfi ifjúsági csapatunk a hétvégén, hazai pályán fogadta a Salgótarjáni Strandépítők KC csapatát. Fiaink az első félidőben sikeresen megszerezték a vezetést és 2 gólos előnnyel vonultak el pihenőre. A második félidőben azonban ellenfelünk összeszedte magát, és végül elvitte a 2 pontot együttesünk elől. A mérkőzésről a csapat edzője, Kovács Tibor számolt be.

„Vasárnap a Salgótarján csapatával játszottunk bajnoki mérkőzést. Az első félidőben elég jó játékot mutatva, még a kihagyott helyzetek ellenére is 2 gólos előnyre tudtunk szert tenni, hiszen kiválóan működött a védekezés és nagyon jó volt a kapusteljesítményünk is.

A második félidőben a játék képe megváltozott, egyrészt az ellenfélnél pályára léptek a felnőtt mérkőzésre tartalékolt játékosok, ami igen csak feljavította a támadásaik befejezését. Másrészt mivel a három belső posztra nincs igazán alternatívánk, az ott játszó játékosaink nagyon elfáradtak, harmadrészt számtalan sok helyzetet hagytunk ki. Ez az időszak ráadásul egybe esett néhány kétséges ítélettel is, ami minket súlytott.

Összefoglalva a mérkőzést,  úgy gondolom, hogy színvonalasan küzdöttünk a győzelemért, és nagyobb koncentrációval még szorosabb meccset tudtunk volna játszani.

Köszönjük a nézők támogatását!

Következő mérkőzésünket 2018.04.22-én (vasárnap), 17:00-tól Gödöllőn játsszuk, az ottani összecsapás végkimentele csak rajtunk múlik! Jó esélyt látok a győzelemre!”