Ilyen volt! Ilyen lett!

Örömmel számolhatunk be arról, hogy a hazai mérkőzéseinknek, illetve edzéseinknek helyt adó hatvani Kodály Zoltán Iskola tornatermébe megtörténtek a kapuk cseréje.
Az elmúlt években a különböző sport és kulturális rendezvényeknek köszönhetően az évek során ezek a kapuk elhasználódtak. Ezeket a problémákat mi magunk is próbáltuk megoldani, de nyilván ezt csak időszakosan megoldás lehetett. Az OKTAT60 kupa ideje alatt mi is jeleztük a hivatal felé a a műszaki problémánkat. Örömmel tapasztaltuk, hogy a kérésünknek mely az volt, hogy új kapukat szeretnénk a tornaterembe, gyorsan eleget tettek is az illetékesek. A helyszíni felmérés, illetve az árajánlatok bekérése után, megrendelték az új kapukat és hét folyamán már hozzá is láttak a szakemberek a biztonságos rögzítéshez. Csütörtökön be is fejeződtek az utolsó simítások, és így aznap délután már az új kapuk várták a játékosainkat az edzésen. Ám ennek az újításnak nem csak a játékosaink élvezhetik az előnyeit, hiszen a tornaterem otthont ad számos különböző rendezvényeknek, sporteseményeknek, illetve magának az iskolában tanuló diákoknak is jó szolgálatot fognak tenni.

Szeretnénk megköszönni a gyors, és precíz munkát, Hatvan Város Polgármesteri Hivatalának. Reméljük az új kapuk sok győzelmet látnak a jövőben.

Köszönjük!