Kisvárdai KC – Hatvani KSZSE 31:26 (16:10)

Mérkőzés időpontja
2018. 09. 22. 13:15
Játékvezetők
Tóth Gábor Tamás, Tóth István
Nézőszám
100 fő
Hatvani KSZSE
Antalóczy B., Kontra D. (kapusok) – Kompolti B. (4), Konkoly N. (1), Demeter F. (2), Bánkuti B., Kertész B., Tamás E., Kaló Á., Dulai D., Csikós L. (12), Krizsán B. (1), Tamás B. (4), Tóth J. (1), Bodó N. (1)
Edző / gyúró
Pápa János / Kiss Pál

Férfi OSB csapatunk szeptember 28-án (pénteken) a Kisvárdai KC csapatával mérkőzött meg, akikkel szemben sajnos vereséget szenvedtek. A mérkőzésről a csapat edzője Pápa János számolt be.

PÁPA JÁNOS
edző

Azt gondolom, hogy korrekt gólarányú verséget szenvedtünk a tavalyi ezüstérmes otthonában, viszont vannak „hiányérzeteim” a mérkőzésről.

A hosszú utazás ellenére, időben érkeztünk, volt időnk egy kicsit sétálni a városban, megmozgatni magunkat, felfrissülni a mérkőzés előtt. Ennek ellenére ismét adtunk az ellenfélnek egy félidőnyi előnyt, amit a félidei eredmény igazol is.

A második félidőben ismét magunkra találtunk mint Füzesabonyban, viszont ez megint csak annyira volt elegendő, hogy nyerjünk egy félidőt, viszont ismét vereség lett a vége. Addig amíg, nem koncentrálunk az első perctől fogva, a hozzánk képest előbbre járó csapatok otthonában nem fog számunkra babér teremni. Kiemelném viszont Csikós Levente játékát, aki fordulóról fordulóra a csapat vezére, illetve Kompolti Bálint második félidőben nyújtott teljesítményét.