LU13-as csapatunk hétvégi mérkőzései

Szemerédi Erika a csapat edzőjének értékelése:

Mérkőzés: Egri Városi Sportiskola – Hatvani KSZSE 15:14 (6:8)
Helyszín:
 Eger, Kemény Ferenc Sportcsarnok
Időpont: 2017.05.07. vasárnap 10:00
Nézőszám: 100 fő
HKSZSE csapata: Juhász Enikő, Gál Hanna, Bodnár Dóra, Ihracska Blanka, Czakó Gréta 6, Karácsony Csenge 4, Szombati Aliz, Gyüre Fanni, Kocsis Anna 3, Dóczi Anna 1
Kiállítások: 6 perc
Hétméteresek: 2/2

Nagyon jó tempóban, és motiváltan kezdtük a mérkőzést, amit az eredmény is jól tükrözött. A második félidő 14. percéig vezettük, és uraltuk a mérkőzést, és a lányok úgy gondolták, hogy megnyerték a csatát, és kiengedték az irányítást a kezükből. Sajnos ez a végeredményen is megmutatkozott, ugyanis nem mi hagyhattuk el győztesként a pályát. Az öltözőben felhívtam a lányok figyelmet a hibákra, illetve, hogy miben kell javulnunk a következő mérkőzésre.
A meccs összképéről elmondható, hogy a védelmünk közepe jól működött, de sajnos a ketteseink nem tudtak eléggé fel keményedni, és így nagyon könnyű gólokat kaptunk, ami elkerülhető lehetett volna.
Juhász Enikő, és Czakó Gréta teljesítménye dicséretes, valamint kiemelkedő volt. Juhász Enikő pontos indításaival járult hozzá ahhoz, hogy gyors és könnyű gólokat szerezhessünk. Czakó Gréta pedig igazi vezére volt a csapatnak. A mérkőzés lefújása előtt elszenvedett fej sérülése sajnálatos volt, és komolynak tűnt, de szerencsére tudta vállalni a következő mérkőzést is.


Mérkőzés:
Madách Imre DSE – Hatvani KSZSE 22:20 (7:11)
Helyszín:
 Eger, Kemény Ferenc Sportcsarnok
Időpont: 2017.05.07. vasárnap 12:40
Nézőszám: 20 fő
HKSZSE csapata: Juhász Enikő, Gál Hanna, Bodnár Dóra 3, Ihracska Blanka, Czakó Gréta 9, Karácsony Csenge 1, Szombati Aliz 3, Gyüre Fanni, Kocsis Anna 4, Dóczi Anna
Kiállítások: 6 perc
Hétméteresek: 1/1 ill. 3/0

Az előző találkozóhoz hasonlóan, ez a mérkőzés is jól indult számunkra, de sajnos mentális beli problémáink itt is kiütköztek.
A lányok a második félidő 13. percéig tudták teljesíteni, amit kértem tőlük, aztán látszódott a fáradtság és az, hogy fejben nem tudják felülmúlni ellenfelünket.
Juhász Enikő szenzációs teljesítményt nyújtott a kapuba, ha a forduló embere címért versengeni kellene, akkor ő toronymagasan bezsebelhetné azt. A vereség ellenére az ő teljesítménye örömmel tölthetett el minket, ugyanis végre vissza köszönt az, amit már fordulok óta kertem tőle, nagyszerű teljesítményt nyújtott. Szinten örömteli volt látni, hogy Czakó Gréta fej sérülése ellenére is végig hajtotta társait és motiváltan, valamint eredményesen küzdött. Karácsony Csenge teljesítménye is kiemelendő, jó teljesítményt nyújtott a falba.

Összességében elmondható hogy a negatív dolgokkal szemben, sokkal több a pozitív, és innen lehet majd építkeznünk a jövőre nézve.
Gratulálok a csapatomnak a körülményekhez képest tisztes helytállásért, és a bajnokságban nyújtott teljesítményükért. Nem állunk meg, dolgozunk ez után is tovább, hogy ezek a lányok sok örömet okozhassanak majd a jövőben Hatvan város kézilabda szeretői és szurkolói számara.