Mátraházán alapozott a férfi felnőtt csapatunk

Mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk, férfi felnőtt csapatunk a múlt héten edzőtáborban vett részt, Mátraházán. Az edzőtábor a tavaszi bajnokságra való felkészülés alapja volt.

A táborba ellátogatott a Hatvan Online stábja is, akik riportokat, illetve fényképeket is készítettek a csapatról.

Bárány Zsolt edzőt mi is arról kérdeztük, hogy mit gondol a táborról, illetve, hogy hogyan szolgálta ez a csapat felkészülést a tavaszi bajnokságra.

Zsolt! Nemrég értetek haza az edzőtáborból. Kérlek, pár szóban mesélj az elmúlt pár nap eseményeiről!

A közel egy hetes táborból vasárnap délelőtt tértünk vissza. A táborozás legfőbb célja az volt, hogy fizikálisan felkészüljünk a tavaszi szezonra, hiszen otthon sajnos nincs ennyi lehetőségünk edzeni. Szerencsére a vezetőség partner volt abban, hogy ezt a táborozást megszervezzük, amit ezúton is köszönünk nekik. Az edzőtábori edzéseink úgy néztek ki, hogy minden reggel futottunk, és napi két alkalommal tartottunk konditermi, illetve teremedzést. A tábor ideje alatt játszottuk le Gyöngyös ellen a két Liga Kupa mérkőzésünket is. Ennek volt a következménye, hogy a második mérkőzésen már sokkal enerváltabban mozogtak a fiúk, hiszen nagyon komoly fizikai megterhelést kaptak az előző napokban.

A következő megmérettetés – az immár idén ötödik alkalommal megrendezett- OKTAT60 Kupa? Hogyan készültök rá?

Gőzerővel! Ez a két napos kupa is olyan felkészülési torna lesz, ami a tavaszi bajnokságra való felkészülésünket szolgálja. Itt jó lehetőségem nyílik arra, hogy megnézzem azt, hogy ki, hol tart a felkészülésben, illetve, hogy kire számíthatok. Jó lesz ez a két nap, de nekünk az elsődleges célunk a bajnokságban való minél jobb szereplés.

Köszönöm! Reméljük, hogy eredményes volt ez a tábor. Jó felkészülést a továbbiakban is!

Köszönjük!