Megérdemelt győzelem hazai pályán

Hatvani KSZSE– Balassagyarmati Kábel SE 38:22 (19:6)

Hatvan: Juhász Krisztián, Kométh Márk, Antalóczy Botond (kapusok), Előházi Máté (1), Imre Viktor, Molnár Ádám (3), Takács Milán, Racskó Ádám (8), Kovács Gergő (1), Pampuk Zsombor (3), Tamás Bálint (6), Csikós Levente, Kompolti Bálint (1), Igó Ádám (3), Nagy Balázs (12), Veres Balázs
Vezetőedző: Pápa János
Edző: Pintér Zoltán

Férfi ifjúsági csapatunk 2020. február 23-án hazai pályán játszotta a bajnokság soron következő mérkőzését, a Balassagyarmati Kábel SE csapatával. Az őszi bajnoki szezonban egy szoros mérkőzést játszva, akkor is sikerült elhoznunk a két pontot, most azonban magabiztos, 16 gólos győzelmet arattunk az ellenfelünkön.

A mérkőzésről a csapat edzője, Pápa János számolt be:

„Nehéz mérkőzésre számítottunk, mert Balassagyarmaton nagyon megszenvedtünk a két pontért, viszont az örök igazság most is beigazolódott: „minden mérkőzés más”!

Azt gondolom, hogy Mindent elárul az, hogy a huszadik percben 12: 1 –re vezettünk. A védekezésünk, illetve a támadójátékunk nagyon rendben volt, és ezek a tények végig meghatározták a mérkőzés menetét. A srácok végig felszabadultan, fegyelmezetten, és a játékot maximálisan élvezve kézilabdáztak. Teljesen megérdemelt hazai győzelem született, gratulálok a csapatomnak!”