Nem sikerült elhoznunk a két pontot a hétvégén

Mezőkövesdi KC- Hatvani KSZSE 30:23 (13:15)

Hatvan: Kométh Márk, Juhász Krisztián, Antalóczy Botond (kapusok) Előházi Máté (4), Imre Viktor, Molnár Ádám (3), Takács Milán (1), Racskó Ádám (1), Kovács Gergő (1), Pampuk Zsombor, Tamás Bálint, Igó Ádám, Nagy Balázs (13), Kompolti Bálint
Vezetőedző: Pápa János
Edző: Pintér Zoltán

Férfi ifjúsági csapatunk 2020.március 1-jén játszotta a bajnokság soron következő mérkőzését.
A Mezőkövesdi KC csapatával mérkőztek meg, akikkel szemben sajnos alulmaradtak a hatvaniak, de így is sikerült megtartaniuk a második helyüket a tabellán.

A mérkőzésről a csapat edzője, Pápa János számolt be:

„Nem a legjobb előjelekkel készültünk a mérkőzésre, mivel több játékos is betegséggel küzdött a héten, illetve az utolsó edzésen még Baranyi Mátét is elveszítettük, mert egy rossz mozdulat következtében letapadt a lába, feldagadt a bokája, ezért nem tudta vállalni a játékot. A belső posztokon alig tudtunk cserélni, ennek ellenére mégis nagyon szépen lehoztuk az első félidőt.

Tudatosan lassítottuk a játékot, hosszan támadtunk, fegyelmezettek voltunk, ami azt eredményezte, hogy vezetéssel mehettünk pihenni a szünetben. A második félidő eleje is működött, de ahogy telt az idő úgy őrlődtünk fel fizikálisan, próbáltuk forgatni a csapatot, de az ellenfél kispadja homogénebb volt, belső posztokon tudtak frissíteni, így teljesen megérdemelten tartották otthon a két pontot. Nincs semmi baj, minden csapat életében előfordulnak hasonló problémák, bízunk benne, hogy a betegeink felépülnek a héten és a hétvégén hazai környezetben ismét győztesen hagyjuk majd el a pályát. Nagyot küzdöttek a srácok, a küzdőszellemükért gratulálok nekik!”