Sorozatban 4 győzelem!

Budapesti Honvéd SE – OKTAT60 Hatvani KSZSE 25:32 (9:15)
Helyszín: Budapest, Honvéd Sportcsarnok
Játékvezetők: Obermayer Balázs, Vindis Ferenc
Nézőszám: 60 fő
HKSZSE: Mészáros – Répási 3, Szarvas Ádám 2, Varjú 7, Vad, Blazsek 2, Horváth 2 (2)
Cserék: Kovács (kapus) Nagy 1, Ledacs-Kis 1, Borbély 7 (4), Major 3, Tihaméri 1, Hegedűs 2, Rutka 1, Tatár
Kiállítások: 18 ill. 12 perc
Hétméteresek: 8/8 ill. 10/6

Férfi felnőtt csapatunknak, az OKTAT60 Hatvani KSZSE-nek sikerült megnyernie következő, – sorozatban, pedig a negyedik – mérkőzését a Budapesti Honvéd SE ellen. Ezzel a győzelemmel fiaink a bajnokság negyedik helyezésére kerültek és csupán gólkülönbséggel maradnak le a dobogóról.

Együttesünknek sikerült már az első perctől kezdve irányításuk alá vonni a találkozót. A rendkívül szigorú védekezésünk mellett, támadójátékunk is rendre sikeres volt, és góllal fejeztük be akcióinkat. A félidőben 9:15 az OKTAT60 Hatvani KSZSE javára.

A második játékrészben csapatunk ott folytatta, ahol el kezdte, hiszen több alkalommal is 10-10 góllal sikerült ellenfelünket lehagynunk, emellett egyszer sem engedtük riválisunkat kibontakozni. A végeredmény Budapesti Honvéd SE – OKTAT60 Hatvani KSZSE 25:32.

Hegedűs Józsefet, csapatunk jobbszélsőjét kérdeztük a magabiztos győzelemről:

„Nagyon jó hangulatú mérkőzés volt, már az elején nagyon jól kezdtük a találkozót. Folyamatosan mi vezettünk, ellenfelünk nem tudta átvenni a vezetést egyszer sem. Rengeteget készültünk az összecsapásra, aminek láthatóan meg is lett az eredménye. Úgy érzem, hogy nem volt esélye ma az ellenfelünknek, a győzelemre!”- mondta a két gólt jegyző jobbszélsőnk.

Nagyon sok szép találat született a mérkőzésen, melyek közt a te góljaid is beletartoztak. Melyik volt az emlékezetesebb?
„Az első gólom! Az egy ejtés volt, amit előzőleg a Zalánnal beszéltünk meg a kispadon, aztán ezt sikerült megvalósítanunk rögtön. Ez eléggé emlékezetes maradt.”

Kedves László, az OKTAT60 Hatvani KSZSE vezetőedzője, a csapat összhangját emelte ki:

Fontos győzelmet arattunk, nem túlzás ezt mondani, hiszen 32:25-re sikerült a Honvédot legyőzni, méghozzá saját otthonába. Mi volt a taktikai utasítás erre a találkozóra a srácoknak?
„Azt szerettem volna, hogy amit igazán tudtunk, azt csináljuk védekezésben, illetve támadásban! Az első félidőben a védekezésünk újból olyan volt, amelyet megszokott a hatvani közönség. Attól függetlenül, hogy az első félidőbe elején nem tudtuk a jobb kettes lövőjüket megfogni, de ezt egy cserével sikerült megoldanunk, és igazán ezzel tudtuk a méregfogukat kihúzni. Ennek is köszönhető, hogy sikerül több alkalommal is 10 góllal vezetnünk.
Végig csapatként tudtuk irányítani a mérkőzést úgy, hogy mellette teret adtunk játékosainknak az egyéni tudásuk kibontakozására, mint például Major Attilának, Varjú Péternek, és Blazsek Milánnak. Az első pillanattól kezdve a végéig, a kezünkbe tartottuk a mérkőzést. „

Fiaink a héten vasárnap (december 3.-án) játsszák idei utolsó hazai mérkőzésüket a Budapesti Elektromos SE ellen 16:00-kor. A következő találkozóról a héten olvashattok bővebben.