U14-es fiú csapatunk – Hevesi SE; Juhász ’99 Füzesabonyi SC

U14-es fiú csapatunk a hétvégén hazai páláyn játszotta le következő két bajnoki mérkőzéseit. Első találkozót a Hevesi SE ellen vívták, mely összecsapást a Füzesabonyi SC elleni követte. A találkozókról a csapat edzője, Pápa János számolt be.

Hevesi SE – Hatvani KSZSE 5:24 (3:10)

„A szokásos korai kezdésnek köszönhetően, nehezen lendültünk játékba a mérkőzés elején. Rengeteg ziccert kihagyva érkeztünk a félidei szünetre. A szünetben aztán felhívtam a srácok figyelmét arra, hogy próbáljanak meg jobban koncentrálni a befejezéseknél, mert nagyon „pazarlóak” voltunk ilyen téren. A „fejmosás” meghozta az eredményét, hiszen a második félidőben jóval összeszedettebben, kreatívabban kézilabdázva, megérdemelt nagyarányú győzelmet arattunk. Kiemelendő Kontra Dani kapusteljesítménye, illetve hogy a mérkőzés folyamán, minden pályára lépő mezőnyjátékos gólt tudott szerezni!
Igazi csapatmunka!
Gratulálok!”

Füzesabonyi SC – Hatvani KSZSE 21:17 (11:10)

„A szezon vége felé járva kijelenthető, hogy sokat fejlődve, feljöttünk az előttünk járó csapatokra, de bravúrt még nem tudtunk bemutatni. Elégedett vagyok a csapattal, mondhatni végig a megbeszéltek szerint kézilabdáztak. 35 percen keresztül „partiban” voltunk a füzesabonyiakkal szemben. Az utolsó öt percre rányomta a bélyegét a nagy akarás, több technikai hibát vétettünk és a nagyobb mérkőzés rutinnal rendelkező ellenfelünk ezt ki is használta .A vereség ellenére gratulálok a fiúknak, a hétvégén igazi  CSAPATKÉNT játszottak és biztos vagyok benne, hogy hamarosan  a számunkra bravúr kategóriás meccseket is meg fogjuk tudni nyerni!”

Fiaink legközelebb május 27-én lépnek pályára, szintén hazai pályán, ahol két mérkőzést is játszanak. Első ellenfelünk a Hevesi SE, majd a Petőfi DSE Túrkeve együttese lesz.

Hajrá fiúk!