Újabb győzelem a serdülő csapatnál – a bajnokság felénél első helyen szerepelünk a tabellán

Hatvani KSZSE- Pilisvörösvári KSK 31:22 (17:11)
Játékvezetők:
Kis Kornél, Kovács Tibor
Játékosok:
Hatvan: Kontra Dániel (kapus) Tamás Bálint (6), Tóth Botond, Szűcs Dániel (1), Tajti Csaba, Ozibiusz Gergő, Demeter Fábió, Csikós Levente (16), Kompolti Bálint (5), Konkoly Noel (3), Dulai Dorián, Kertész Bendegúz, Tamás Erik

Fiú serdülő csapatunk 2019. december 1-jén játszotta a bajnokság soron következő mérkőzését. Hazai pályán fogadták – az akkor még veretlen- Pilisvörösvári KSK csapatát. A jó játékunknak köszönhetően sikerült ismét győzelemmel lejönnünk a pályáról és ezzel már biztosan a dobogó első helyéről mehetünk pihenni.

Egész héten arról beszélgettünk a csapattal, hogy a szezon legfontosabb mérkőzése fog következni, mert a bajnokság két veretlen csapata fog találkozni. Ennek tudatában készültünk több taktikai variációval, mivel számítottunk arra, hogy ellenfelünk feltehetően hatástalanítani próbálja majd a gólerős játékosainkat. A számításunk bejött, Csikós Levit emberfogással próbálták semlegesíteni, viszont a csapat maximálisan betartotta a taktikai feladatokat, így ellenfelünk nem tudott problémát okozni nekünk.

Ellenben megjegyezném, hogy ellenfelünk nem tudott mit kezdeni a 5:1-es illetve kettős emberfogásos védekezésünkkel. Kontra Dani a kapuban remekelt, a mezőnyjátékosok mind támadásban és védekezésben maradandót alkottak, nem mellesleg Levi az emberfogás ellenére 16 gólig jutott! Teljesen megérdemelt hazai győzelem született, és az eredmény ismeretében büszkén mondhatjuk, hogy a bajnokság felénél első helyen telelünk a tabellán! Nagyon büszke vagyok a srácokra, gratulálok nekik, viszont nem felejtjük el, hogy szerdán hazai pályán van még egy meccsünk a Vác csapata ellen, és csak utána mehetünk egy kicsit pihenni!