2017/2018-as szezon ellenfelek: Budakalászi Kézilabda ZRT.

Férfi felnőtt csapatunk a 2017/2018-as szezonba ismét az NB II Északi bajnokságában indul, ahol a tavaly már megismert ellenfeleken kívül, más új eddig ismeretlen csapatokkal találkozik együttesünk a szezon során. Ezen csapatokat igyekszünk bemutatni nektek, hogy ezzel is még jobban megismertethessük az idei riválisainkat.

Következő csapat, akit bemutatunk nektek az a Budakalászi Kézilabda ZRT. Az egyesület számos kiváló csapatot indított az utóbbi években, köztük egy K&H férfi kézilabda ligában induló együttest, egy U23-as csapatot akik NB II bajnokságban indulnak, valamint egy NB I-es ifjúsági csapatot, valamint serdülő, kisiskolás és szivacs kézilabda csapatai is vannak az egyesületnek.

A felnőtt NB II-es csapatuk a tavalyi szezonban a Déli bajnokságban szerepelt, ahol a 11 induló csapatból a 9. helyet sikerült megszerezniük. 22 mérkőzésből mindössze 6 győzelmet sikerült kiharcolniuk, mellette 1 döntetlen és 15 vereséget. 551 lőtt gól mellett 679 bekapott góllal zártak az idény végén.

Ifjúsági csapatuknak az NB I-es bajnokságban az igen előkelő hetedik helyet sikerült megszerezniük. 28 mérkőzésből 13-szor győzelemmel, 14-szer pedig vesztesként hagyhatták el a pályát.

Idén NB II-es csapatuk az Északi bajnokságban indul, így együtteseink a szezonban kétszer is találkoznak velük, reméljük, mind a két alkalommal győztesként vonulhatunk le a pályáról.

Hivatalos weboldaluk: http://budakalaszfkc.hu/

Facebook oldalul: https://www.facebook.com/budakalaszfkc/?fref=ts