A bronzérem a miénk!

Felnőtt férfi csapatunk az OKTAT60 Hatvani KSZSE a bajnokság utolsó fordulójának eredményeitől függetlenül megszerezte az NB II-es bajnokság Északi csoportjának harmadik helyezését. Miután az előttünk állókat már nem előzhetjük meg, és az utánunk következő csapatok előtt pedig négy ponttal vezetünk, ezért matematikailag sem lehetséges, hogy lecsússzunk a dobogó harmadik fokáról.

Ezzel az eredménnyel a férfiak a hatvani kézilabda történetének eddigi legjobb eredményét érték el!

A hétvégi, Budapesti Elektromos SE elleni mérkőzésről a csapat edzője, Kedves László számolt be.

Bp. Elektromos SE – OKTAT60 Hatvani KSZSE 29:28 (15:15)

Helyszín: Budapest, Elektromos Sportcsarnok , Népfürdő út 18-20.
Játékvezetők: Maródi István Márk, Novák Péter
Nézőszám: 60 fő
Hatvani KSZSE: Mészáros – Répási 3, Varjú 5, Blazsek 5, Borbély 3(1), Rutka 1, Horváth 1(1)
Cserék: Szarvas András (kapus), Ledacs-Kis,Tihaméri, Hegedűs 1, Vad , Tatár, Nagy G. 4, Kedves H 4. ,Major
Kiállítások: 0 ill. 16 perc
Hétméteresek: 6/5 ill. 2/2

„Sajnos a múlt héten elszenvedett sérülések, ezek közül is különösképp Szarvas Ádámé nagyon érzékenyen érintett minket. Védekezésünk érezte meg legjobban a hiányát.

A csapat nagyon akart, de sajnos sok technikai hibát vétettünk, valamint rengeteg helyzetet hagytunk kihasználatlanul. Ezek összessége okozta, a számunkra igen kellemetlen meglepetést, azt, hogy kikaptunk.

Nagyon sajnálom, hiszen egyértelműen győzni mentünk!

Ettől függetlenül örülnünk kell, hiszen az év eleji célunkat elértük, ami az volt, hogy a dobogós helyen végezzünk. A harmadik hely már biztos, hogy a miénk, így az elvárást teljesítettük, már a szezon vége előtt egy fordulóval.

Gratulálok a fiúknak!”

Csapatunk a hétvégén játssza utolsó bajnoki mérkőzését, ahol is hazai pályán fogadja a Pilisvörösvári KSK együttesét. Május 13-án (vasárnap) 16:00-kor kezdődő találkozóra kérünk mindenkit, hogy jöjjön el és a helyszínen drukkoljon fiainknak az idén utoljára, és örüljünk a bajnokságban elért harmadik helyezésnek!

Hajrá fiúk!
Hajrá OKTAT60 Hatvani KSZSE!

Kiemelt kép: archív