A jó kapusteljesítmény elengedhetetlen volt a győzelemhez

Női felnőtt csapatunk 2023. március 11-én (szombaton) játszotta a bajnokság soron következő mérkőzését. Hazai pályán fogadták a VS Dunakeszi csapatát, akikkel szemben végül hét gólos győzelmet sikerült aratni hazai pályán. Több hetes kihagyás után a VS Dunakeszi elleni mérkőzésen szinte hatvan percen keresztül Bárány Panna védett a kapuban, aki a bravúros védéseivel járult hozzá a győzelemhez

Panna szeretnék gratulálni, hiszen sikerült megnyernetek a mérkőzést. Neked ez egy külön öröm, hiszen nagyon régóta nem álltál pályára és most szinte hatvan percen keresztül te védtél a kapuban. Milyen érzés volt visszatérni és hogyan értékelnéd a mérkőzést?

Köszönjük szépen a gratulációt. Igen, régóta nem léptem már pályára és hihetetlen nagy boldogsággal tölt el, hogy sikerült elkapnom a fonalat, de ehhez persze a védelem segítsége is elengedhetetlen volt. Tényleg nagyon-nagyon boldog vagyok most.

Mennyire hatott rátok, hogy a mérkőzés közben az egyik csapattársatok sérülést szenvedett?

Szerintem a második félidőt pont, hogy Szilvi miatt húztuk be ennyire, mert tényleg egy kicsit megrázott mindenkit az ő sérülése. Ezt a mérkőzést szerintem most miatta is megnyertük.

Gratulálok és további jó felkészülést!

Köszönjük!