“Meg van a két pont, de bevallom őszintén, hogy ennél egy kicsit többet szerettem volna”

Hatvani KSZSE – Vasas SC U22 38-26( 16-15)

Női felnőtt csapatunk 2023.március 18-án játszotta a bajnokság soron következő mérkőzését. Hazai pályán fogadták a Vasas SC U22-es csapatát.

A mérkőzést a csapat edzője, Bárány Zsolt értékelte:

Zsolt! Szeretnék nektek gratulálni, hiszen a második félidőnek köszönhetően sikerült itthon tartani a két pontot. Az első félidő nem indult túl jól, végig egy ki-ki mérkőzés volt, hiszen egy-két gólnál nagyobb gólkülönbséget nem sikerült elérnünk. Hogyan értékelnéd ezt a mérkőzést?

Az egész mérkőzésre elmondható, hogy nagyon kaotikus és izzadtsággal teli volt. Nem ez volt az elképzelésünk, hiszen szerettünk volna gólarányt is javítani. Sajnos nagyon sok sérült játékosunk van, ezért nagyon óvatosan kell bánnom azokkal a játékosokkal, akik vállalták ugyan a mérkőzést, de sérültek. Abszolút nem úgy indult és nem úgy folytatódott a mérkőzés, amire készültünk, hiszen meg kell mondanom, hogy az első félidő gyalázatos volt. Nem találtuk a ritmust, nem találtuk a tempót, előjöttek a szokásos technikai és ziccerhibák, védekezésben ilyen rosszul talán még nem is szerepeltünk, mint ezen a mérkőzésen. A második félidőben nagyjából elkaptuk a fonalat, de továbbra is hagytunk ki helyzeteket. Itt szeretném megjegyezni, hogy a beálló játékosaink remekeltek ezen a mérkőzésen. A szélső játékunkkal sem voltam megelégedve, összességében nem vagyok megelégedve a pályán nyújtott teljesítménnyel. Meg van a két pont, de bevallom őszintén, hogy ennél egy kicsit többet szerettem volna.

Említetted, hogy sok a sérült játékos. A következő mérkőzést a Tatabánya csapata ellen játsszuk. A sérültek közül van olyan, aki bevethető lesz akkor, vagy továbbra is mellőznöd kell őket?

Úgy gondolom, hogy van, akit igen, például balszélen nagyon hiányosak vagyunk. Gondolok itt Dánffy Diára, valamint Vanda Szilviára abszolút nem lehet számítani. Ha fel kell tölteni a balszélt, akkor azt a belső játékosokkal kell megoldani, nyilván akkor ott marad kevesebb lehetőség.