A két pont megszerzésével megtartottuk a harmadik helyünket

Balmazújvárosi KK- Hatvani KSZSE 30:34 (12:18)

Férfi felnőtt csapatunk 2020. február 29-én (szombaton) játszotta a bajnokság soron következő mérkőzését. A Balmazújvárosi KK csapatával mérkőztek meg, akik a tabella tizedik helyén állnak. A győzelem végül a hatvaniaké lett négy góllal, ezzel újabb két pontot szereztek a bajnokságban és megtartották jelenlegi harmadik helyüket.

A mérkőzésről a csapat edzője, Bárány Zsolt számolt be:

Zsolt! Néhány perccel ezelőtt ért véget a mérkőzés, ami számunkra hozott pozitív eredményt, hiszen sikerült megtörnünk az elmúlt két hét rossz szériáját. Kérlek, értékeld a látottakat.

Számunkra nagyon fontos mérkőzésen sikerült megszereznünk a két pontot. Rosszul kezdtük, de végül sikerült győztesként lejönnünk a pályáról. A csapat mindent megtett annak érdekében, hogy elhozzuk a tavaszi szezon első két pontját, bár azt hozzá kell tennem, hogy nem a legszebb játékunkat mutattuk, de annál hasznosabbat. Fontos volt, hogy a játékosok végre feloldódjanak.

Hétvégén hazai pályán játszunk a Békés csapatával, akiket az őszi szezonban egy góllal sikerült legyőznünk. Hogy készültök a mérkőzésre?

A mai győzelem után azt gondolom, hogy sokkal felszabadultabban készülünk a hétvégére. Ugyanakkor azt gondolom, hogy egy nagyon komoly mérkőzést fogunk játszani, hiszen tudvalévő, hogy az ellenfél megerősödött a téli időszakban és több játékost is igazoltak. Az ellenfél csapat múltját és tudását tekintve azt gondolom, hogy nem ott kéne lenniük a tabellán, ahol vannak.

Jelenleg a tabella harmadik helyén állunk, de nagyon kiegyensúlyozott és szoros a mezőny, egy-két vereség, akár „végzetessé” is tud válni.