Az U14-es fiú csapatunk a Hevesi SE, Petőfi DSE Túrkeve ellen

Az U14-es fiú csapatunk a hétvégén lejátszotta a szezon utolsó két mérkőzését, melyeket hazai pályán vívhattak meg. Elsőként a Hevesi SE együttesével, majd a Petőfi DSE Túrkeve csapatával mérkőztek meg. A fiúk a korai kezdés ellenére remekül játszva, mindkét mérkőzésen győzelmet arattak. Az összecsapásokról, a csapat edzője, Pápa János számolt be.

Hatvani KSZSE – Hevesi SE 22:6 (11:4)

Helyszín: Hatvan, Kodály Zoltán Értékközvetítő és Képességfejlesztő Általános Iskola Tornacsarnok
Nézőszám: 40 néző
Játékvezetők: Vernyik László, Varga Zoltán
Hatvani KSZSE: Bankúti Balázs 1, Kaló Ádám Dominik, Keller Titán 2, Kertész Bendegúz 2, Kompolti Bálint 5, Konkoly Noel, Kontra Dániel, Krizsán Bálint 3, Demeter Fábió 1, Melkó Ármin Márk1 Ozibiusz Gergő 2, Schrei Botond, Tamás Erik 4, Tóth János

A korai kezdés ismét rányomta a bélyegét az első félidei játékunkra, hiszen megint nehezen tudtunk belerázódni a dolgokba, de Kontra Dani remek kapusteljesítménye megnyugtatta és buzdította a csapatot, és így az első félidő végén már megnyugtató előnnyel tudtuk elhagyni a pályát. A folytatásban már a megbeszéltek alapján alakultak a dolgok, a fiúk remekül védekeztek, gyors és tetszetős akciókat alkalmaztak, amelyek a nagyarányú  és magabiztos győzelemhez vezettek! Kiemelendő, hogy az U12-es korú játékosaimnak sok játéklehetőséget tudtam biztosítani, így mérkőzés szituációban tudtunk készülni a jövő heti ’12-es’ fordulóra!

Hatvani KSZSE – Petőfi DSE Túrkeve 27:16 (12:9)
Helyszín:
Hatvan, Kodály Zoltán Értékközvetítő és Képességfejlesztő Általános Iskola Tornacsarnok
Nézőszám: 50 néző
Játékvezetők: Vernyik László, Varga Zoltán
Hatvani KSZSE: Bankúti Balázs, Baranyi Máté, Demeter Fábió 1, Dulai Dorián 2, Kaló Ádám Dominik 1, Kertész Bendegúz 2, Kompolti Bálint 7, Konkoly Noel, Kontra Dániel, Krizsán Bálint 2, Ozibiusz Gergő, Melkó Ármin Márk 7, Pokovai Dénes, Tamás Erik 5

Nagyon készültünk már egy „bravúr” eredményre, és ez az utolsó forduló utolsó mérkőzésén sikerült is! A fiúk, a mérkőzés első percétől kezdve nagyon koncentráltan, a taktikai utasításokat betartva kézilabdáztak. Öröm volt nézni, hogy egymást biztatva, a játékot élvezve, felszabadultan játszanak és megérdemelten arattak ilyen nagyarányú győzelmet!

Köszönjük a szülőknek és szurkolóinknak a biztatást, valamint a mérkőzés utáni Pizza partyt! Nagyon jó volt a gyereknapot ilyen jó hangulatban ünnepelni!

Gratulálok a CSAPATNAK!