Edzőtábor Sirokon

Férfi felnőtt csapatunk a felkészülés részeként augusztus elején Sirokon edzőtáborban folytatja a felkészülést. Erről kérdeztük Bárány Zsoltot a csapat edzőjét.

Miért pont Sirok?

Az Egyesület hosszú évek óta vesz részt Sirokon edzőtáborban. Ezt a hagyományt a férfiak kezdték és az elmúlt évben a nők is itt voltak. A félreértések elkerülése végett ez nem egy luxus szálloda, de a szállás és az étkezés megoldott, illetve rendelkeznek szabad csarnokkapacitással is.

A felkészülés során az edzőtábornak milyen szerepe lesz?

Egyrészt egy összetartás, összecsiszolódási szerepet szánok a néhány napos tábornak, illetve különböző technikai elemek begyakorlását, illetve finomítását szeretném. Mint ismeretes, négy új játékos kezdte meg júliusban a felkészülést velünk, illetve a keret kialakítása még mindig folyik. Vélhetőleg lesz olyan, aki végleg távozik majd tőlünk és lesz olyan is akit „kölcsönadunk”, tehát fontos az új játékosok beépítése.

Ki jöhet még, illetve ki megy?

Ez még képlékeny, annak ellenére, hogy komoly egyeztetések folynak. Erről majd az Egyesület elnöksége hivatalosan fogja tájékoztatni a szurkolókat.

Mettől, meddig lesz majd az edzőtábor?

Augusztus 4-én megyünk és augusztus 8-án jövünk vissza és akkor már egy zártkapus edzőmérkőzést fogunk játszani Hatvanban.