Egy elmaradt hír…

DEAC NK KFT II. – Hatvani KSZSE 25:32 (15:19)

Fiú serdülő csapatunk 05.10-én (pénteken) játszotta a bajnokság soron következő mérkőzését a DEAC NK Kft II. csapatával, akikkel szemben a fiainak győzelmet arattak.

A mérkőzésről a csapat edzője, Pápa János számolt be:

Pápa János
edző

A serdülő bajnokság végjátékához érkeztünk , és úgy utaztunk a DEAC-hoz , hogy mindenképpen győznünk kell ahhoz , hogy az utolsó fordulóban ki-ki meccset tudjunk játszani az Egerrel a bronz éremért.
Pihenten érkeztünk ,mert a bajnokság szünetelt majdnem egy hónapig , így volt idő regenerálódni az apróbb sérüléssel bajlódó játékosoknak , illetve volt időnk javítani hibáinkat az edzésen ,mert a bajnokság középső szakasza igen megterhelő volt a csapat számára.
Jól kezdtük a mérkőzést, a védekezésünk határozott volt , jó kapusteljesítménnyel kiegészülve. Elől voltunk még a befejezéseknél pontatlanok , ez utalt arra hogy a meccsnek milyen tétje van , remegtek egy kicsit a kezek . Ennek ellenére 4 gólos előnnyel mentünk pihenni a szünetben . A pihenő alatt megbeszéltük , hogy a támadó játékunkat türelmesebbé tesszük , ziccerekig játsszuk akcióinkat , nem sürgetjük a befejezéseket , míg hátul maradunk ugyan olyan határozottak , kemények amilyenek eddig voltunk.
Hideg fejjel mentünk ki a pályára , a fiúk maximálisan betartották a megbeszélteket , fokozatosan növeltük előnyünket , és megérdemelten hoztuk el idegenből a két bajnoki pontot!

Gratulálok a csapatomnak!