Egy győzelem, egy vereség

Női ifjúsági csapatunk két mérkőzést játszott az elmúlt hetekben. A Solymár SC csapata ellen idegenben három gólos győzelmet arattak, múlt héten hazai pályán a Vasas csapata ellen alulmaradtak ifistáink.

A két mérkőzést a csapat edzője, Szarvas Regina értékelte:

Múlt héten vasárnap a Solymár csapatához utaztunk el. Nem kezdtük jól a mérkőzést, elől nagyon bizonytalanok voltunk, amit jól használt ki ellenfelünk, védekezésben pedig nem voltunk kellően agresszívak.
Az első negyedóra után viszont szépen felvették a lányok a ritmust és bár félidőben még egy gólos hátrányban voltunk, de hamar tudtunk fordítani és hat góllal is elléptünk. A végére kijött a fáradtság a csapaton, de győzelmünk már nem forgott veszélyben. Gratulálok a lányoknak, mindenki a legjobbkor tudta hozzátenni a maga kis részét a közöshöz, ami így meghozta a győzelmet.Szombaton a Vasas ellen léptünk pályára. Ősszel nagy arányú vereségbe szaladtunk bele ellenük, ezért annyit kértem a lányoktól, hogy gyakoroljunk és élvezzék a játékot. Nagyon örülök neki, hogy ebben a szellemiségben zajlott a mérkőzés, mindenki bátran játszott. Ha elől kicsit pontosabbak és türelmesebbek lettünk volna akkor szorosabb is lehetett volna a meccs, de sokat tanulhatunk ez ilyen találkozókból, ami lányok fejlődése szempontjából a legfontosabb.