Ziccerek, hétméteresek, gólpasszok

Női felnőtt csapatunk 2023. március 18-án hazai pályán fogadta a Vasas SC U22-es csapatát. Rózsa Veronika a maga 10 lőtt góljával volt a mérkőzés leggólerősebb játékosa. A mérkőzést követően vele készítettünk egy rövid interjút.

Veró! Szeretnék gratulálni, hiszen sikerült itthon tartani a két pontot egy magabiztos második félidei játéknak köszönhetően. Te egy kulcsfontosságú játékos voltál ezen a mérkőzésen, hiszen nagyon sok gólt és hetest lőttél, valamint jó pár gólpasszt is kiosztottál a többieknek. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

Köszönöm szépen a csapatnak nevében is a gratulációt. Én előzetesen számítottam arra, hogy az eleje szoros lesz ennek a mérkőzésnek, mert ősszel is hasonlóan kezdtünk. Jellemző a fiatalabb csapatokra egyébként, hogy az elejét megpróbálják meghúzni a végén azonban felülkerekedik a rutin.
Egy kicsit hiányosan voltunk a mai napon, sajnos egyre több a sérültünk, ezért egy kicsit felforgatott kezdőcsapattal kellett játszanunk. Igyekeztem segíteni a csapatnak és örülök, hogy így sikerült, illetve annak is, hogy a végén egy magabiztos győzelemmel tudtuk itthon tartani a két pontot.

Köszönöm! További jó felkészülést nektek!

Köszönjük!