Hatvan-Gyöngyös 50. Öregfiúk mérkőzés

2021. november 19-én (pénteken) tartottuk meg a Hatvan-Gyöngyös 50. Öregfiúk mérkőzést a Kodály tornacsarnokában. A kétszer 20 perces mérkőzést követően a fiúk egy jó hangulatú vacsora mellett töltötték el az estét.

A rendezvényt a Hatvani KSZSE alelnöke, Szombati Lajos úr értékelte:

Alelnök úr! Néhány perccel ezelőtt ért véget az 50. Hatvan-Gyöngyös Öregfiúk mérkőzés, ahol három gólos gyöngyösi győzelem született. Hogyan értékelné ezt az igen színvonalas mérkőzést?

három gólos gyöngyösi győzelem született. Hogyan értékelné ezt az igen színvonalas mérkőzést?
Először is szeretném leszögezni, hogy mint udvarias vendéglátó kötelezően hagytuk győzni a gyöngyösieket. Komolyra fordítva a szót én azt gondolom, hogy akik ezen a rendezvényen részt vettek, azok mindannyian megérdemelnek egy nagy tapsot, hiszen, ha egy kicsit dadogott is a labda, és nem is volt már olyan gyors a játékos, mint régen, maga a játék szeretete és a győzni akarás ugyanúgy meg volt bennük. Nagyon szomorú vagyok, hogy ezt a rendezvényt tavaly nem tudtuk megrendezni a járvány miatt, illetve se tavaly, se pedig idén nem sikerült a sportcsarnokban megtartani ezt a rendezvényt, mert azt gondolom, hogy ez adott volna igazán ünnepies keretet ennek. Sajnos, ezzel már nem tudunk mit kezdeni. Nagyon örülök annak, hogy ezt a rendezvényt meg tudtuk tartani még akkor is, hogyha a Hatvani KSZSE nem kapott lehetőséget, de mint magánember sikerült megkapnunk a Kodály tornacsarnokát erre az időre. Annak is nagyon örülök, hogy úgy látszik, hogy meg van az a vezető, aki ezt a „hagyományt” tovább tudja majd vinni. Természetesen, mint a Hatvani KSZSE alelnöke és mint az OKTAT60 Kft. tulajdonosa a jövőben is támogatni fogom majd ez a rendezvényt és azt gondolom, hogy ennek Heves megye sportéletében is nagyon kimagasló értéke van. Remélem, hogy a támogatottság a jövőben is meg lesz és bízom benne, hogy minél több sportolóval akár a nézőtéren, akár a pályán fogunk majd találkozni.