Idegenben is győztek az ifisták!

Berettyó MSE – OKTAT60 Hatvani KSZSE 25:40 (14:20)

Férfi ifjúsági csapatunk 2019. március 23-án játszotta a bajnokság soron következő mérkőzését, idegenben. Csapatunk ellenfele a BMSE Berettyóújfalu volt, akikkel szemben magabiztos győzelmet arattunk.

A mérkőzésről a csapat edzője, Pápa János számolt be:

Pápa János
edző

Valószínű a hosszú utazásnak tudható be az, hogy eddig a bajnokság során még nem kezdtünk ilyen rosszul mérkőzést, mint ezt a mait.
Tíz percnek, illetve egy időkérésnek kellett eltelnie ahhoz ,mire a csapat a saját tudásához méltóan kezdett kézilabdázni. Addig a védekezésünk „szellős” volt, a támadásaink befejezése pontatlan, az eladott labdák száma pedig kifejezetten sok.
A mérkőzés állása pedig ezeknek a hibáknak köszönhetően a kezdést követően 4:1 volt az ellenfél javára.
Az időkérés jót tett a fiúknak, rendeztük fejben a sorainkat. Átvettük a játék irányítását, illetve a vezetést, de azért a szünetig hullámzó volt a teljesítményünk . A félidőben megbeszéltük, hogy fokozzuk a játék tempóját , változtatunk a védekezési taktikákon, azért hogy már a félidő elején megpróbáljuk magabiztosabbá tenni vezetésünk . A változtatások meghozták a várt eredményt , sok „ könnyű” gólt tudtunk lőni és ennek következménye lett a nagyarányú győzelmünk . A második félidő második felében arra is jutott idő ,hogy különböző felállásokat tudjunk gyakorolni , ez jól jött a hátralévő mérkőzésekre tekintve.

Gratulálok a srácoknak! Hétfőtől pedig a hétvégén esedékes Kazincbarcika elleni mérkőzésre koncentrálunk .